Postres de músic

Un relat de: Magda Garcia
Feia molt bona olor en despertar-se. Ella mateixa se n’adonava quan es movia gràcies a la brisa matinal o la marinada de la tarda. Respirava el seu propi perfum. A mesura que va anar madurant i que la seva pell es va anar endurint va sentir com dins seu la seva personalitat s’anava tornant més ferma i rígida. Se sentia un pel encarcarada. Com dins d’una cuirassa de color mel, amb trets arrodonits i rígids alhora en forma de fletxa, que la protegia de l’exterior. Va anar configurant-se dins d’una mena d’estoig de color verd marronós a mesura que anava perdent aquell perfum primaveral i adolescent.

No fou fins que una noia la va rescatar de dins de la cuirassa i de l’estoig que va començar a respirar. Finalment sortia a la llum. Era una ametlla magnífica, d’un color marró canyella esplèndid. Abans de la seva desaparició, va conèixer molt breument, tot s’ha de dir, a d’altres companyes ametlles, algunes anous, panses i sobretot avellanes precioses que havien crescut prop de casa seva.

La música de les postres respirava harmonia i fraternitat. Va culminar la seva existència, breu però preciosa, presidint unes postres de músic.

Comentaris

 • Comentar el comentari[Ofensiu]
  Prou bé | 04-05-2022

  Hola Magda, molt bonic el que em dius. Gràcies.Pasa que, potser sí, però no estic segura que hagis endevinat qui és la líder al meu relat...i si és així potser li ha passat a més persones...jo volia significar que al mes de maig la líder és la pluja!
  Amb total cordialitat!

 • Agropecuari.[Ofensiu]
  SrGarcia | 01-05-2022

  L'altre dia era un cep, avui una ametlla...
  M'agraden aquests relats de to agropecuari, potser als que som de poble ens agraden més.

 • Quines postres![Ofensiu]
  Prou bé | 01-05-2022

  Llegir aquest relat prenent un cafè.
  Magníficament explicat i molt original! Enhorabona. M'ha grada llegir-te!
  Amb total cordialitat

 • Fruita seca[Ofensiu]
  Nil | 30-04-2022

  Quina sorpresa de final...Ja el títul sol i tot el que em suggereix, un cop llegit el relat, és un doll de imaginació....En el meu cas... molt habituat a menjar fruita seca...m'ha encantat per lo bo que és aquest relat.

l´Autor

Magda Garcia

115 Relats

339 Comentaris

24842 Lectures

Valoració de l'autor: 9.41

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí. Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions i crear personatges que mereixen volar per sí mateixos.