Postres de músic

Un relat de: Magda Garcia
Feia molt bona olor en despertar-se. Ella mateixa se n’adonava quan es movia gràcies a la brisa matinal o la marinada de la tarda. Respirava el seu propi perfum. A mesura que va anar madurant i que la seva pell es va anar endurint va sentir com dins seu la seva personalitat s’anava tornant més ferma i rígida. Se sentia un pel encarcarada. Com dins d’una cuirassa de color mel, amb trets arrodonits i rígids alhora en forma de fletxa, que la protegia de l’exterior. Va anar configurant-se dins d’una mena d’estoig de color verd marronós a mesura que anava perdent aquell perfum primaveral i adolescent.

No fou fins que una noia la va rescatar de dins de la cuirassa i de l’estoig que va començar a respirar. Finalment sortia a la llum. Era una ametlla magnífica, d’un color marró canyella esplèndid. Abans de la seva desaparició, va conèixer molt breument, tot s’ha de dir, a d’altres companyes ametlles, algunes anous, panses i sobretot avellanes precioses que havien crescut prop de casa seva.

La música de les postres respirava harmonia i fraternitat. Va culminar la seva existència, breu però preciosa, presidint unes postres de músic.

Comentaris

  • Comentar el comentari[Ofensiu]
    Prou bé | 04-05-2022

    Hola Magda, molt bonic el que em dius. Gràcies.Pasa que, potser sí, però no estic segura que hagis endevinat qui és la líder al meu relat...i si és així potser li ha passat a més persones...jo volia significar que al mes de maig la líder és la pluja!
    Amb total cordialitat!

  • Agropecuari.[Ofensiu]
    SrGarcia | 01-05-2022

    L'altre dia era un cep, avui una ametlla...
    M'agraden aquests relats de to agropecuari, potser als que som de poble ens agraden més.

  • Quines postres![Ofensiu]
    Prou bé | 01-05-2022

    Llegir aquest relat prenent un cafè.
    Magníficament explicat i molt original! Enhorabona. M'ha grada llegir-te!
    Amb total cordialitat

  • Fruita seca[Ofensiu]

    Quina sorpresa de final...Ja el títul sol i tot el que em suggereix, un cop llegit el relat, és un doll de imaginació....En el meu cas... molt habituat a menjar fruita seca...m'ha encantat per lo bo que és aquest relat.

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

146 Relats

487 Comentaris

38466 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.