Poema dividit, joc divertit (llenguatge matemàtic escrit al quadrat)

Un relat de: free sound
Divisions i fraccions, sentiments i atraccions,
de símbol oposat, doncs jo m’he regalat…
I potser el meu quocient, no és com tota la gent,
divident del meu cor, són missatges ben forts.
Com la suma de tot, amb llenguatge trencat,
i potser principiant, però he anat millorant.
I les meves arrels, les arrenques pels pèls.
Geomètric també, la bellesa al carrer.
Els problemes mentals són les coses reals,
ments codificades amb càlculs vitals.
Doncs els meus objectius, sols els vull decidir,
les meves bisectrius són al fons del meu cor.
Prefereixo arriscar, i tornar a començar,
mai m’ha agradat viure empresonat.
De la vida n’he après múltiples plaers,
i tot és diferent, ho varia la gent.
I potser el teu desig, i les ganes que en tens,
de tastar aquest pastís per sentir-te feliç.
Elevat al quadrat, sentiment ben portat.
Perillós és qui viu sense sortir del niu.
Diferència i igualtat són necessàries
per seguir vivint sense sortir-ne fragmentat!!!

Comentaris

  • molt original poema[Ofensiu]
    joandemataro | 15-02-2011 | Valoració: 10

    en to d'humor que també va bé de tant en molt
    abraçades
    joan

  • Divertit poema[Ofensiu]
    Unaquimera | 13-02-2011

    Un curiós poema... que inclou girs i comparances curioses: a mi també m’agrada jugar amb el llenguatge, i deixar-me portar pel ritme de les paraules, com has fet tu en aquesta ocasió.

    Ja veig que he de tornar a venir per aquí a veure què escrius...

    T’envio una abraçada de moment, per celebrar que avui t’he descobert,
    Unaquimera