Marlene i el bany (Maria, part quatre).

Un relat de: voëlvry
Na Marlene era una noia negra. Negra com la nit. Havia nascut esclavitzada als Estats Units d'Amèrica.

Jo em plantejava, anys després, després de que els meus pares varen fer un viatge al sud d'Estats Units per agafar un d'aquells vaixells de vapor que recorrien el país pels rius, com era que els Americans tenien els collons de criticar la servitud al nostre país (que tampoc estava bé!) mentres feien ús i abús de la repugnant institució de l'esclavitud.

A Louisiana, que feia relativament poc que havia estat venuda per França als Estats Units, li van comprar una mica de rom importat de les Antilles franceses a un plantador que complementava els enormes ingressos del cotó amb la distribució d'aquest rom a Estats Units, casat i amb 12 fills, tenía una esclava que els meus pares de sang blava van decidir comprar per posar el seu granet de sorra en l'abolició de l'esclavitud ( i també de l'esclavitud) i la van portar a Rússia, volent, com el tsar Pere I, demostrar que la gent negra, d'inferior no en tenia res, i amb 7 anys es va convertir en una barreja de criada i filla predilecta que, quan ells varen morir, amb 15 anyets, va passar a ser la meva criada.

Era ja tard, i les dues s'havien ja endormiscat, fins que les vaig cridar amb veu forta i d'autoritat.

-Vosaltres dues! A treballar! Tenim una invitada, no vull cap pregunta, està al bany, ja sabeu el que heu de fer.
Mig rondinant per haver-les despertat, però obedients les dues, van entrar al bany, i quan van acabar d'atendre a na Maria, els hi vaig dir que ja podien anar-se'n al seus llits.
Vaig entrar a la cambra de bany, sense dir res, cosa que va fer que la revolucionària fés un xiscle que a la vegada va intentar amagar, però a la vegada es va voler tapar un de les parts més preuades de tota femella, els seus pits, però al portar-se les dues mans als seus llavis per tapar-se la boca, va deixar al descobert, i en tota la seva esplendor, els seus pits.

Aquella imatge em va resultar tant eròtica que vaig estar a punt de passar a l'acció directament, però no, no em vull aprofitar d'ella, per la qual cosa el meu cap començar a barrinar el més ràpidament possible.
-Meva. La vull meva, però la satisfacció de posseïrla en l'amor serà més gran si em tinc que treballar la seva conquesta, si vull que els seus llavis besin els meus.
I va ser així com, improvisant, vaig preguntar-li si es trobava bé, i em va dir que si, però que l'aigua s'estava començant a refredar, per la qual cosa li vaig dir que no és preocupés, que aniria a buscar aigua calenta a la caldera, i poc després vaig tornar amb 4 cubells d'aigua ben calents, per aixoplugar del fred a aquella noia que la volia MEVA.

-Preparada?-vaig fer, i per tota resposta sa boca va emetre una rialleta nerviosa, que jo vaig interpretar com un si.

Ella va tancar els ulls mentre jo tornava a omplir la banyera d'aigua calenta, i en acabat li vaig dir:

-Encara no m'he banyat, em permets compartir el bany amb tu?
Maria va abaixar el cap tancant els ulls en una actitud submissa.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: