L'estoig (2) — James Dean

Un relat de: moracles

El Ramon té la sort de cara i no només per sortir amb aquest bombó que teniu al davant, mal està que jo ho digui. Primer va ser la feina, la 6─49, Hisenda i la pastilla miraculosa. Ara això de la operació. Que no sabeu de què parlo, dieu? Sí, home! La setmana passada, sense haver-me dit res, es va fer operar els ulls per un cirurgià anomenat Juan Pedro Álvarez No-sé-què-més i ni els metges es creuen la recuperació tan bona que ha tingut. Fins i tot ha d’anar a No-sé-quina universitat de No-sé-on —als Estats Units— per explicar-ne l’experiència.


A mi que ara sigui ric em sembla bé, però l’estimaria igual si fos pobre com una rata. El que no accepto, i ja li ho he dit, és sortir amb algú que no porti ulleres. Em replica que se les pot fer sense graduació, però no és el mateix. Ja no mira igual. Ha perdut aquell no-sé-què que li feia assemblar-se al James Dean, el meu amor platònic. Aquesta tarda trencaré amb ell. I mira que és bon paio. Llàstima que hi vegi tan bé.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de moracles

moracles

6 Relats

7 Comentaris

389 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
No soc cap escriptor vocacional, només un estudiant de català que ha decidit que la millor forma d’aprendre l’idioma era inventar històries i intentar explicar-les. La veritat és que m’ho passo bé escrivint. Tant de bo vostè, lector desprevingut que ho patirà, no acabi pensant que tot això està molt bé, però que em podria haver estalviat la publicació.

Agrairé qualsevol suggeriment ortogràfic, gramatical, lèxic o d’estil que em vulgui fer, i demano per avançat disculpes per les errades que hi pugui haver.

Gràcies.