La barberia. part2

Un relat de: Girona9
LA BARBERIA O EL SOMNI D’UN BARBER. PART 2
Aquella situació va començar a fer-ser normal i amb el pas dels dies no és que no em vingués de gust refregar-me pel terra de la barberia entre els seus braços, però d’habitual com era em va començar a cansar...i crec que ella ho va començar a notar.
No està de més afegir que a mi m’agradava molt que anés ben depilada, i més en les seves parts íntimes...i sé que es depilava ella sola a casa, com podia, perquè li feia no sé què anar a cap lloc perquè li afaitessin aquella zona. Ni les noies que a vegades teníem a la perruqueria i ho feien a les altres clientes li havien fet mai a ella. I jo sabia que veure com jo afaitava encara seguia excitant-la molt.
Va ser a partir d’aquí que una idea em va començar a voltar pel cap, malgrat que de tant estrafolària que em semblava, creia que em diria que si estava boig, però un bon dia em vaig decidir.
Va ser un divendres...aquell dia havia escollit un client amb una gran barba, d’aquells que la barba li baixa pel coll fins el pit. Vaig augurar una afaitada llarga, memorable...perquè duraria molta estona...ella aniria d’allò més calenta i vaig pensar que estaria disposada a qualsevol cosa que li digués. Aquell dia vaig col•locar la cadira de manera que estigués ben a prop seu...podria sentir lliscar la navalla per cada un dels porus del client, i cadascun dels moviments que jo anava fent. A més a més, em vaig situar de manera que pogués veure bé el meu paquet cada vegada que m’havia de moure una mica per netejar la navalla, reflectit en un mirall que estratègicament jo havia col•locat i que ella podia veure des d’on s’amagava...i jo comptava que el meu cos respondria tant bé com el seu a aquella situació.
Aquell dia m’hi vaig recrear com mai...ho vaig fer durar molt...sabia que ella estava allà sota, esperant-me, si tot anava bé humida com mai...mentre afaitava notava que em faltava lloc als pantalons...
Com moltes altres vegades em vaig amagar a sota del mostrador de la barberia, ell acabava de rebre el seu darrer client, un senyor amb una barba increïble, amb pèl per tot arreu. Vaig pensar que aquell dia em moriria de fàstic de tanta estona que hauria de passar abans ell no acabés. Havia col•locat la cadira de manera que ho tenia tot molt a prop...sentia la conversa que tenia amb el client abans de començar...ell no acostumava a xerrar mentre afaitava, entregat en cos i ànima a aquella feina...deixava que el client gaudís del silenci mentre afaitava. Vaig veure que algú havia deixat un mirall a terra, que reflectia al voltant d’on havia assegut el client, i quan el meu home es disposava a començar a afaitar veig veure que des del mirall podia veure justament els seus pantalons, la part del paquet. Em va fer tanta gràcia que un mica més i em poso a riure. En un moment tenia la navalla a la mà i va començar a treballar...el tenia tant a prop i el silenci era tal que sentia tots els moviments que anava fent. Després de tallar els pèls de la barba tant a prop de la pell com va poder amb les tisores –ostres, vaig veure que aquest soroll m’excitava també- va distribuir l’espuma i començà a fer lliscar la navalla per la pell. Sentia com anava tallant cadascun dels pèls d’aquella barba, com remullava i eixugava la navalla per tornar-la a passar per aquella pell...No sabia com però al cap de res ja tenia les calcetes ben molles i les mans se m’anaven cap allà...volia tocar-me, notar aquella humitat, aquella escalfor....Vaig mirar cap al mirall, el tenia de cara a mi,....i pel que vaig veure vaig deduir que ell també estava trempant i em va excitar encara més. Fent tan poc soroll com vaig poder em vaig treure les calcetes, vaig obrir les cames i em vaig col•locar davant del mirall...sabia que el client no em podria veure perquè estava amb el cap enrere, però si jo veia al meu home vaig pensar que ell em podria veure a mi... En aquell moment ell es va apartar i va posar la ràdio, música clàssica, i vaig donar gràcies a Déu- Em vaig començar a masturbar davant del mirall...estava convençuda que ell m’estava veient.
La vaig veure allà reflectida al mirall, patint perquè no la sentís el client i vaig decidir posar música i mirar d’enllestir quan abans millor. Vaig veure també l’objecte dels meus desitjos, em moria de ganes de proposar-li la meva idea...i estava segur que no s’hi negaria. Només de pensar-ho ..!
Vaig anar ràpid a acabar l’afaitat...em volia pagar amb targeta i li vaig dir que ja ho trobaríem, que no funcionava l’aparell, de manera que el vaig fer fora en un tres i no res. Vaig tancar la porta i vaig moure les cortines deixant la barberia sola per nosaltres dos i fora de la vista d’estranys.
Quan va venir cap a mi jo ja m’havia corregut un cop, però encara tenia ganes d’ell. Se’m va acostar i em va dir que li havia encantat veure’m masturbar-me pel mirall...Feia una cara una mica rara, com del nen entremaliat que n’ha fet alguna, i em va quedar clar que havia esta ell qui havia posat el mirall expressament. Em va mirar i em va dir a cau d’orella que què em semblava si...i òbviament li vaig dir que si.
I vaig seure a la mateixa cadira on s’havia assegut el darrer client. Només portava posada la bata de treballar, que per aquelles ocasions i en aquella època eren la única peça de roba que portava, tret de les calcetes...que en aquell moment ja no duia posades. Em va tirar el seient el màxim endarrere possible, estava gairebé estirada...va agafar dos cadires i les va posar a l’alçada dels meus peus.
El vaig sentir com anava preparant els estris, com preparava l’espuma, l’aigua, els draps humits...i la navalla, mentre jo intentava relaxar-me escoltant la música que havia posat per a mi.
M’hi vaig acostar i li vaig proposar començar i em va dir que d’acord. Estava una mica tensa i per relaxar-la m’hi vaig acostar i li vaig fer un parell de petons que ella va agrair. Me’n va demanar més, però li vaig dir que millor després. Vaig obrir del tot la seva bata de manera que vaig deixar al descobert els seus pits i el seu pubis. Vaig estirar els seus braços cap enrere i els hi vaig col•locar sota el cap, de manera que les aixelles varen quedar també al descobert. Les duia depilades de feia poc però hi havia pèl que començava a aparèixer...
Els seus pits es movien lliures al compàs de la seva respiració, lentament, amunt i avall...petits com eren per a mi era tota una delícia llepar-los i mossegar-los quan fèiem l’amor i no me’n vaig poder estar...m’hi vaig acostar i els vaig llepar i petonejar i lluny de dir-me que parés vaig notar com ella s’estremia i em xiuxiuejava: segueix, segueix...però no ho vaig fer. Em vaig aixecar i la vaig deixar allà.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Girona9

5 Relats

3 Comentaris

927 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00