IN MEMORIAM DE LES VICTIMES DELS DESNONAMENTS ‘LEGALS’

Un relat de: Antonio Mora Vergés
S’està treballant per completar la llista de persones que es veien ‘obligades’ a llevar-se la vida com a conseqüència de l’aplicació d’unes normes contraries al Dret de la UE, a l’equitat, i a la justícia.



lloyycartoon

No dubtem que ara, la ‘premsa’ té instruccions de no fer-se ressò d’aquesta mena de successos.

https://15mpedia.org/wiki/Lista_de_suicidios_relacionados_con_desahucios#2016

Hom pensa que hi ha ultra la ‘responsabilitat política’, una responsabilitat ‘penal’ , que s’hauria de reclamar tant al Poder Executiu, com al Legislatiu i al Judicial. El Dret Comparat – el REINO DE ESPAÑA forma part de la UE entre altres Institucions Internacionals - insistia en la naturalesa contraria al Dret Internacional, als Tractats signats pel REINO DE ESPAÑA, i fins a la pròpia Constitució de 1978, d’aquesta normativa, que tant i tant dolor ha comportat i comporta a la ciutadania.

Els que perdien al pare i/o la mare, la parella, un familiar i/o un amic, no en tenen prou, amb les sentencies del Tribunal de Justícia de la Unión Europea (TJUE), necessiten més enllà de la reparació – obligada -, recuperar la confiança en els aparells de justícia, i constatar que TOTHOM ÉS IGUAL DAVANT LA LLEI.

Dissortadament no serà aquest Nadal, altra vegada la suma de les forces politiques favorables als interessos dels bancs, tornen a tenir la majoria de les Cambres de Representació.

No s’ha de perdre l’esperança, els delictes contra la humanitat son IMPRESCRIPTIBLES, i de la mateixa manera que algun dia es condemnaran els crims del franquisme, esperem que ho siguin també els d’aquesta Democraciola, que en un termini relativament curt de temps, ha aconseguit ensulsiar TOTES les expectatives de futur.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6907 Relats

1200 Comentaris

5407498 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com