Harry Potter i l'assassinat de Lily i James.

Un relat de: voëlvry
HARRY POTTER I L'ASSASSINAT DE LILY I JAMES

Ha acabat la primera guerra màgica al Regne Unit.

Derrota sorpresa de Voldemort

31 de Juliol de 1981.

Vall de Godric, Anglaterra.

Carles Manrique

Algunes persones no es creuen l’horror fins que no ho han vist, i afortunadament, no puc dir que a mi m'ha tocat viure-ho de prop.

Jo només he vist l’horror una vegada, just abans d’escriure aquestes línies essent un dels pocs periodistes no britànics que han sigut admesos al país amb la situació actual, i puc dir que ja he tingut bastant al ser testimoni d’un dels crims que més han commocionat a tota la societat màgica britànica, i no només, donat que he pogut, com a català, visitar el lloc dels fets, la zona zero, que en diríem.

La Vall de Godric, com tots vostès saben, és un dels pobles més màgics del territori, i no ho dic perquè sigui molt bonic, que de fet ho és, si no més aviat degut a que és un dels pocs pobles habitats en la seva quasi totalitat per bruixes i bruixots. Però aquesta nit ha estat l’escenari d’una altra acció del senyor de les tenebres, més conegut a Gran Bretanya com a Lord Voldemort.

Una de les parelles més estimades de la societat màgica d’aquelles illes, na Lily i en James Potter, han vist la seva vida segada brutalment pel més maligne mag tenebrós de dit estat.

Com recordarán, la parella era membre de l’Ordre del Fenix, societat fundada per a combatre a Voldemort i que recentment ha sofert la baixa també de Marlene McKinnon, que va ser assassinada dues setmanes després que l’Ordre fos presentada en societat. I estava dedicada plenament als treballs que realitzats en el seu servei.

Albus Dumbledore, que actualment és el director de l’escola Hogwarts i també membre de l’Ordre del Fenix, conegut i amic de la parella, ha sigut la primera persona que ha tingut accés a la casa després dels fets, i amb gran tristesa ha explicat que, després de fer la màgia necessària per poder esbrinar i veure els encantaments que s’hi havien fet allà, que Lily i James han mort per l’efecte d’un malefici assassí (Avada Kedavra en anglès, Obitus per Subitum en llatí) llançat contra ells dos per Lord Voldemort en persona, i que no content amb això, aquest últim ha destrossat tota la casa, de la qual ara per ara només en queden ruines. El director, per altre part, també ha informat de que és possible que el fins ara (i s’ha negat a fer més comentaris sobre aquestes dues últimes paraules) cavaller de la mort Severus Snape ha estat allà present del mateix assassinat, havent recordat en el mateix moment la profunda amistat que van tenir durant els seus anys d’estudiants Evans i Snape, fins que aquest va acabar unint-se als cavallers de la mort.

I per quina raó, doncs, he decidit escriure que aquesta derrota de Voldemort ha estat una sorpresa amb majúscules?

Evidentment, a Anglaterra i a la societat màgica de qualsevol dels països europeus, hi ha talent de sobres per a derrotar al senyor de les tenebres, però el que ningú, absolutament ningú s’esperava, era que la caiguda en desgràcia de Lord Voldemort, qui en una altre època va ser conegut com a Tom Riddle, l’hagi acabat provocant un nen d’un any.

Pel que es veu, ha declarat Dumbledore als mitjans del món màgic de Gran Bretanya, la maledicció assassina que ha llançat el bruixot tenebrós ja mencionat, de manera inexplicable en les circumstàncies d’extrema alerta de la comunitat màgica a les illes britàniques, ha rebotat contra en Voldemort mateix, cosa que ha provocat que, si bé Voldemort, segons els experts, no està ara per ara mort, hagi perdut tots els seus poders i fins i tot el seu cos, estant, però, encara viu degut als set horricreus que havia creat.

El seu fill, el nadó Harry Potter, ja està en un lloc segur que ara per ara encara no es pot revel.lar tot i tenir la màxima protecció disponible.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer