declaració d'un amor impossible

Un relat de: Vesna

Segurament el meu amor mai sera correspós , segurament es un amor impossible pero jo no mano en el meu cor i no tinc la culpa de que tu fossis la seva victima. No saps del meu patiment , ni de les llagrimes que he plorat pensant en tu , no saps que em passo la vida esperant el moment d'estar al teu costat , de sentir la teva veu , de mirar-te als ulls ...
Donaria tot el que tinc per poder tenir això a totes hores perque ets el meu tresor , el que mes estimo en aquest mon , lo millor que m'ha passat a la vida.
No se que faria si algun dia et perdes , et necessito tenir aqui tota la vida perque ets la meva motivacio per viure , la meva llum , l'aire que respiro, la meva medicina quan estic malalta.
T'estimo , i m'agradaria sortir al balcó i cridar-ho ben fort , m'agradaria poder dir-t'ho a la cara , mirant els teus ulls marrons , sentin la teva tendra mirada sense importar el que poguessin dir els demés perque l'amor es lliure i tothom ho hauria d'entendre pero la gent es molt cruel i a mi m'es igual lo que em diguin pero no vull que a tu et facin mal .
Nomes em queda el consol de tenir-te com amic i de somiar amb tu totes les nits.
Espero tenir un raconet en els teus pensaments , espero tenir el meu petit espai dins del teu gran cor , perque si algun dia caigues en el teu oblit la meva existencia no tindria sentit.
El meu amor es pur i sincer i aquest sentiment ningú el pot canviar perque el cor d'una persona ningú el pot manipular.
I acabo les linies mes sinceres que escrit mai dien-te que encara que no ho sapigues hi ha algú que pensa tot el dia en tu i també et vull recordar que passi el que passi sempre estaré al teu costat

Comentaris

  • 86.400 ...[Ofensiu]
    kispar fidu | 06-05-2005

    86.400 instants al dia! 60 vegades al minut, els 60 segons d'una hora i les 24 hores del dia!!! Moments en els que penses en ell. Cada instant forma part de tu. Quan estem enamorats, tenim a la persona a qui tan estimem ocupant el 100% dels nostres pensaments. Ens passem el dia i les hores esperant a tenir-lo allà al costat, encara que tan sols sigui per poder veure els seus ulls, per poder olorar el seu aire, per poder palpar el seu rostre.

    Desitgem tenir-lo constantment a prop nostre. Per observar-lo, sentir-lo, notar-lo, i estimar-lo.

    L'amor impossible que tants cops se'ns presenta davant la porta. Que ens somriu amb malícia mostrant-nos el nostre desig sense deixar-nos tocar-lo.

    Ai... C'est l'amour, c'est la vie.

  • ufffff...els enamorats![Ofensiu]
    oyey | 08-03-2005 | Valoració: 8

    noieta, no et donis tant! sé que estimar és massa a vegades, l'amor sempre sol ser desmesurat, i adolescent quan veslluma obsessió, massa jove...
    a vegades costa estimar. oi?

  • Més clar l'aigua[Ofensiu]
    mitral | 02-10-2004

    La majoria de les vegades l'amor surt sense buscar-lo i quan és tan gran com el que descrius no et pots imaginar perdre'l.
    Enhorabona pels teus sentiments que ben segur són recíprocs amb la persona estimada. Fes la teva, de res valen els consells, només et dic molt suaument que aquests tipus d'amor passen fatura.
    Amb afecte.

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239410 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life