Confiança i honestedat

Un relat de: Magda Garcia
Sortí de casa sabent que ho aconseguiria. La seguretat amb què entrà dins l'oficina deixà sense alè als allí presents. De manera imparable i segura de si mateixa es plantà, en només tres gambades, davant la secretària. Li digué que necessitava parlar de manera urgent amb l'advocat o l'advocada amb més responsabilitat i experiència del bufet. La raó que atribuí per sol•licitar els seus serveis és que durant les últimes setmanes s'havia compromès a enfortir la convivència al barri davant la diversitat de problemàtiques a les que es confrontaven. Necessitava corroborar legalment les accions que volia impulsar com a presidenta de l'associació de veïns. Esperà cinc minuts en una sala i quan va aparèixer el lletrat, només veient-lo, va saber que la seva causa estava guanyada. Desprenia confiança i honestedat. Just el que desitjava. Sabia que ara sí que aconseguiria millorar el dia a dia del veïnat.

Comentaris

  • Voluntat.[Ofensiu]
    SrGarcia | 02-10-2021

    Ja ho diuen; si t'ho proposes, pots assolir el que vulguis.
    M'agradaria poder rascar-me l'esquena sencera, però no hi ha manera.

  • Lluitar pel que vols[Ofensiu]
    Prou bé | 30-09-2021

    Seguretat, fermesa, tenir les coses molt clares....i també sort en trobar algú que acompliria les seves expectatives. Un cant optimista. Molt bé. Ja ens fa falta!
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

146 Relats

487 Comentaris

38442 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.