Cercador
CAU SENSE CAURE RESTAURANT
Un relat de: Janes XVIIMenú degustació Llum de Fada
Petons de llaminadures allunyades de la dolçor.
Fusió de cossos marins tallats, amb esquitx d’arrel i bany de soia fermentada.
Assortit de sacsons crus i laminats de transparència.
Cruatge d’hortalisses i barreja de colors per sucar-hi sense pa.
Risotto reeixit amb l’excel·lència i la consciència del reciclatge .
Conill femella depilat i absent, macerat en cava i reposant en un taüt de salsa blanca de bolets.
Entaulat de llets naturals coagulades, quallades i embalsamades.
Morrejada de xocolata negra africana per empastifar els sentits.
Llavors de coffea arabica i suc d’ordi destil·lat.
Vins, blanc de palla daurada d’estiu i negre de capa alta sagnant.
Preu: Una abraçada de caliu i un petó de prometença.
Petons de llaminadures allunyades de la dolçor.
Fusió de cossos marins tallats, amb esquitx d’arrel i bany de soia fermentada.
Assortit de sacsons crus i laminats de transparència.
Cruatge d’hortalisses i barreja de colors per sucar-hi sense pa.
Risotto reeixit amb l’excel·lència i la consciència del reciclatge .
Conill femella depilat i absent, macerat en cava i reposant en un taüt de salsa blanca de bolets.
Entaulat de llets naturals coagulades, quallades i embalsamades.
Morrejada de xocolata negra africana per empastifar els sentits.
Llavors de coffea arabica i suc d’ordi destil·lat.
Vins, blanc de palla daurada d’estiu i negre de capa alta sagnant.
Preu: Una abraçada de caliu i un petó de prometença.