Cançoners de la vida, regals de plaer. (Haikús)

Un relat de: free sound

Silencis d’estels...
Mirades des del teu cel,
ventada del món.

Són sons del teu cor,
bategant, accelerant...
sentiments endins.

Ventijol d’estiu,
caliu que arriba del niu,
abraça’m, ets viu!

Llunàtic si vols,
volàtil potser també.
Són riscos del ser.

Viu, somriu, per tu;
cançoners de la vida,
regals de plaer.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer