ANADA A BALENYÀ “ VIDERE MARIA”

Un relat de: Antonio Mora Vergés
Podia haver posat com a rètol “a sants i a minyons no els prometis si no els dons” o qualsevol altre de similar, en aquesta ocasió anàvem el Francisco ( PACO ) Catalan Puig, i l’Antonio Mora Vergés, fins a Balenyà, ja en terres de la comarca d’Osona, “videre Maria”, per veure a Maria; en el meu cas havia d’agrair que el dimarts 25.4.2023, el Dr. Francesc Pons Valladares, del Servei d’Oncologia Mèdica general, em donava bones noticies en la primera revisió desprès de la quimioteràpia, i em convocava per a la segona quinzena d’agost, venia d’un període “ fosc “

https://relatsencatala.cat/relat/lany-del-cancer/1072771

https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2023/03/objectiu-sobreviure-la-quimioterapia.html

Queda feina a fer, i alhora que manifestava – cal fer-ho i és de justícia – el meu agraïment, renovava la meva petició a la Marededéu perquè em continues acompanyant en aquest procés.

El Paco Catalan Puig, alhora que em feia d’acompanyant i xofer, agraïa i demanava també la Marededéu que l’acompanyes en els seus projectes.

Coincidíem amb l’ermita, l’Antonio, al que demanaven que ens fes la fotografia que acompanya el relat.

 

Abans de marxar posava algunes espelmes al comunidor que fa avui aquesta funció de lloc de venda i col·locació, tinc, com tots i cadascun de vosaltres, familiars, amics, coneguts, ..., que necessiten també d’aquesta activitat mediadora de la Marededéu. Recordava, als que ens han precedit en el camí de tornada a la casa del Pare Celestial, i els demanava també que en la mesura de les seves possibilitats s’afegissin a l’acció de Maria.

Marededéu, vetlla per tota la humanitat, evita que per la nostra estultícia i corrupció malmetem aquest món, originalment creat per a nosaltres com un Paradís, amén !!!

Ens acomiadàvem de l’Antonio, i en la tornada ens aturàvem a la pastisseria la Llavina de Centelles on adquirirem “ colometes” i altres queviures. Cal també passar a saludar a la marededéu que els de Centelles en diuen dels Socós.
https://algunsgoigs.blogspot.com/2020/05/goigs-la-mare-de-deu-dels-socors-del.html

Recordeu sempre “a sants i a minyons no els prometis si no els dons”

Comentaris

  • En hora bona[Ofensiu]
    Prou bé | 28-04-2023

    Les bones noves. Cal agrair quan les coses van bé!
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6914 Relats

1201 Comentaris

5428545 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com