Acta de la reunió del dimecres de cendra dels àtoms del meu jo.

Un relat de: Joan Capdevila

Assistents : Hidrogen H/Oxigen O/Carboni C/Nitrogen N/Calci Ca/Fòsfor P/Clor C/Potassi K/Ferro Fe/Magnesi Mg/Sofre S/Sodi Na.

O. –Ordre del dia : Recordatoris .
Na. –Recordatori de que?
Fe.- Recordatori a la humanitat que són àtoms agrupats en molècules i cèl·lules a àtoms tornaran .
O.- ... sota la perspectiva de la vacuna del Covid i el procés del IT .
Na- ITi? Que hi pinten el Iode i el Titani ?
O.- I T , inspecció tècnica .
N.- Control de l’espècie . Com ells no ho fan el Covid posa a prova els mecanismes cel·lulars. Uns poden continuar estables un xic més , els altres tornen a la massa
K.- Recordar-los-hi que són cèl·lules i aquestes són un munt de molècules , temporalment en formes i combinacions variades, i les molècules només son àtoms - nosaltres –. Potser alguns ho saben , però no els afecta en l’ús que fan de la energia. Només veuen ,i actuen per l’immediat i al seu nivell .
Fe.- I nosaltres estem formats de subpartícules i aquestes son.....
K.- Val, d’acord , però més avall són inestables i ja ho sabem. Les lleis ens donen una estabilitat temporal i capacitat d’actuar conjuntament com ara amb el virus , aportació dels quatre grans O,H, N, C .
Na.- Però fa falta aquesta actuació i desestabilitzar-los? Que ens afecta a nosaltres ? Existirem igualment .
C.- Ens afecta , perquè en lloc de seguir evolucionant en el temps i definir cap on es vol anar ,si és que es pot, s’han aturat i s’estan autodestruint .
Na.- Tornaran a ser àtoms deslligats més aviat i que ens importa ?
H.- Importa perquè per determinar el futur es necessita la suma coordinada i estructurada de tots els àtoms . Des de el Big Bang i l’inici del temps hem anant buscant això. Però sembla que per assolir-ho , els humans resultants s’han de creure únics , diferents , superiors i eterns . A la vegada que de quatre àtoms – em perdo- han creat coses que no es podien preveure tampoc es podia preveure que destruïssin les bases i els mecanismes de aquesta creació. I ara se’ls havia de aturar .
Na .- No veig que resulti realment efectiva l’actuació del Covid.
O. – Els ha aturat i obligat a pensar .Encara que de moment van contra el virus com una agressió i l’interpreten i l’utilitzen per imposar-se els uns contra els altres , ja entendran que no va d’això.
Mg. – De moment és però simplement un “ prova i error “. Ja es veurà .
O.- S’acaba la sessió?
S.- Tinc una pregunta .
O.-Digues .
S. Això del diner que surt per tot arreu que és ?
N.- El diner es la transposició del conjunt de forces nostres : elèctrica magnètica , gravitatòria i nuclear dins del temps a les lleis que ells s’han fet per anar tirant endavant . Els te units, fa que s’atreguin i es repelin. Els que més en tenen més en produeixen en el temps , encara que de tan en tan la forma es substitueix per una altre.
S. – I no implosionen o es desintegren ?
C.- No. Perquè només funciona al seu nivell de humans l perquè s’ho creuen i ho accepten. De tan en tan hi ha correccions. El diner que permet que vagin junts i endavant
Uns quarks passavolants somriuen escèpticament , com acostumen a fer els quarks i altres subpartícules davant les elucubracions del àtoms.
Nota . Composició atòmica dels humans :Hidrogen 10,0% H /Oxigen 65,0% O/Carboni 19,37% C/Nitrogen 3,2% N/Calci 1,38% Ca/Fòsfor 0,64% P/Clor 0,18% C/Potassi 0,22% K/Ferro 0,006 Fe/Magnesi 0,003 Mg/Sofre 0,2 S/Sodi 0,14 Na.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer