Detall intervenció

XI CONCURS ARC DE MICRORELATS - GÈNERES NARRATIUS - FEBRER NEGRE

Intervenció de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 01-02-2021

Comença febrer i els relats toquen el gènere negre, assassinats, crims, estafes, enganys criminals, lladres i serenos...

El misteri ha de planar sobre del microrelat, no us quedeu a les portes del nus i ens parleu sols del desenllaç. Poc espai?

Aquest micro va guanyar un concurs a l'Hospitalet...

Mai podries imaginar què t’espera. No puc deixar de pensar-hi, mentre observo com degustes el vi, gola avall. Fruint el tacte aspre i el gust afruitat que s'impregna al cel del paladar. Et miro i t'envejo la dona i els fills que t’ha donat. A qui enganyes?
M’acompanyes a casa cada nit que quedem, i així em guanyo la teva confiança. Fas com sempre feies. Ara no ho recordes, te’n faré memòria aviat. I és així com espero sorprendre’t la primera nit d’amor. Sé que t’agraden les sorpreses, i aquesta no te l’esperes.
Ets tan innocent. Quan m’abracis el cos càlid i sense vida, impregnat tu del meu aroma carnal, qui dubtarà que ets culpable? Hauré assolit morir en els teus braços, i descobriràs tard la venjança d’aquella jove —pertorbada em deies— que un dia vares rebutjar.

Autor: Ferran d'Armengol (homefosc)



Esmoleu l'enginy!


Respostes

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.