Detall intervenció

x Identitat Inedita

Intervenció de: Montseblanc | 22-05-2021

Sobre el meu relat "La solució". El vestit jaqueta era de Chanel.
Havia de posar el nom d'ella perquè és per al concurs del mes, tema històric. I sense el nom em fa l'efecte que no hagués entrat. Gràcies!


Respostes

 • RE: x Identitat Inedita
  Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 22/05/2021 a les 12:13
  Tot i que si ho penses una mica, en el fons pots esbrinar a qui fa referència el relat, però quedaria molt ambigú realment i de cara al concurs, millor haver posat el nom de la Jackie.

  I fora del concurs, no li fa perdre força al relat, ans al contrari. El misteri també és bo que quedi aclarit. Tot i que posar el nom pot fer la falsa impressió que el relat perd força de misteri, no ho trobo. I més si tenim en compte el títol del relat, que el tanca i lliga, fent-lo rodó.
  Hi ha alguna teoria conspiranoica que assenyala a la Jackie com instigadora del crim, i fins es diu que ella duia una petita pistola de butxaca, i que alguns entesos diuen que és la que va disparar la bala que, diuen, explica un gir estrany de la trajectòria dins del cervell... com deia algun comentari al relat, encara hi ha moltes ombres en aquest assassinat.

  Crec que hem de perdre la por a ficcionar el gènere històric, i en aquest mes de relats de ficció històrica, ha quedat palès. Hi ha relats molts bons de ficció històrica, tenim uns quants exemples per triar i els jutges ho tindran difícil, de fet, com cada mes.

  Sort montseblanc!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.