Detall intervenció

Sobre el RPV: els comentaris després de votar?

Intervenció de: Anaïs | 07-06-2021

Bones!
De totes les intervencions que vam fer quan vaig posar el post sobre si es votava, valorava,... el RPV, el més assenyat va ser el que va dir rnbonet, que va concloure que el millor seria votar i deixar en mans i ganes de qui convoca els comentaris, és a dir, que qui convoca si li plau i en té ganes i ànims i temps, doncs que així ho faci.
En el meu cas, la meva intenció és fer-ho. Ara bé, jo crec que, segons la meva humil opinió, seria millor esperar a que es desenvolupin les votacions per posar els comentaris.
Què us sembla?
Un somriure,
Anaïs


Respostes

 • RE: Sobre el RPV: els comentaris després de votar?
  Prou bé | 07/06/2021 a les 15:02
  A mi em sembla bé, senzillament perquè a tu, que ets qui ho farà, penses que és la millor opció. Endavant i molta cordialitat
 • RE: Sobre el RPV: els comentaris després de votar?
  brins | 07/06/2021 a les 16:20
  Si tu tens temps i ganes de fer-los, endavant, Anaïs, segur que seran molt ben rebuts.
  I sí, potser és millor fer-los després de les votacions.
  Una abraçada
  brins
 • Qui organitza / treballa, mana
  kefas | 07/06/2021 a les 20:51

  El meu sobrenom, en kefas (jo soc un altre i la majoria no sabeu ni qui ni com sóc), ha tingut algunes palestres per organitzar nipos, nanos i derivats d'acord amb el sentit comú propi d'un mateix que sóc jo. Em deien: abans es feia així, o abans es feia aixàs i jo, que no hi era abans, feia el que creia oportú i sempre ho feia de la mateixa manera. Val a dir que hi havia relataires que quan creien que el meu criteri els beneficiava, no es queixaven i protestaven quan creien que els perjudicava. Tot això ho considero normal dins dels afectes de les passions humanes a que estem sotmesos.

  La meva recomanació és que facis el que consideris oportú. Això si, si segueixes el principi anarquista de "A cadascú segons les seves necessitats i de cadascú segons les seves possibilitats" en guanyaràs un pedrís al cel d'Alfons Carles Comín, que és el meu.
 • RE: Sobre el RPV: els comentaris després de votar?
  deòmises | 08/06/2021 a les 15:57
  Per mi, qualsevol decisió de qui proposa estarà bé. I serà agraït el comentari, si ve. Si no ve, tampoc no serà la mort de ningú. També entenc que hi hagi quefers a banda de RC.

  Una abraçada, Anaïs.


  d.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: