Detall intervenció

Seriosament, relataires

Intervenció de: AssociacioRelataires | 01-10-2022

L'associació és la nostra defensa de la pàgina. No volem donar-nos relleu ni importància, però ara mateix és la nostra única defensa per mantenir viva aquesta pàgina.


Aquests pròxims dies tenim una reunió amb els mantenidors per fer millores a la pàgina. La volen potenciar i mantenir al nivell que es mereix. I em sap greu reconèixer que si no fos per l'ARC, potser aquesta plana seria un erm encara més desèrtic del que és ara mateix.

Se'ns tira a sobre el proper concurs de microrelats, i això dona molta feina, que el conductor porta amb molta il·lusió un any més.

Voldríem fer un concurs de poesia, i un altre de rapsodes, però ens falten col·laboradors associats per tirar endavant els projectes. No es pot fer tot entre quatre, ens calen més mans, i volem tenir un llibre de poesia dels relataires entre la nostra col·lecció de llibres. Una col·lecció que també és vostra.

Ens calen associats i gent amb ganes de fer coses, i per sobre de tot, ens cal donar un aire nou a la pàgina, engrescar a gent jove, o no tan jove però amb menys de seixanta si potser, per donar continuïtat al projecte de tenir una pàgina per escriure relats en català de forma gratuïta i oberta.

Us esperem, associeu-vos

Associació de relataires en català


Respostes

  • RE: Seriosament, relataires
    Prou bé | 01/10/2022 a les 18:51
    Ens podem associar online donant el número del compte per domiciliar el pagament de la quota?
    • RE: RE: Seriosament, relataires
      Prou bé | 01/10/2022 a les 21:27
      Disculpeu, ja he vist que no i com es pot fer.
      • RE: RE: RE: Seriosament, relataires
        Prou bé | 02/10/2022 a les 20:13
        Però no trobo el vostre número de compte... Fent constar el meu ja faríeu el primer càrrec?
  • RE: Seriosament, relataires
    Iona | 02/10/2022 a les 19:26
    Una consulta,
    El pagament, mitjançant el donatiu del final de la pàgina, va a relatsencatalà o a omatech?
    • RE: RE: Seriosament, relataires
      AssociacioRelataires | 03/10/2022 a les 16:05
      El donatiu al final de pàgina va a omatech, que tampoc és una mala inversió per mantenir viva la pàgina. Si ells reben donacions, la pàgina s'aguantarà.

      Ser associat és una altra cosa, i tingueu present que és una associació sense ànims de benefici, tot allò que ingressa va pels concursos, lloguer de sales per a presentacions i altres pagaments que ens demana l'editorial, com pagar correctors i altres coses per poder publicar llibres de bona qualitat.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.