Detall intervenció

Sánchez Pinyol

Intervenció de: aleshores | 29-01-2021

https://www.vilaweb.cat/noticies/albert-sanchez-pinol-un-narrador-no-pot-mentir-quina-gran-paradoxa/
Algú que s'ho llegeixi i ens ho expliqui.


Respostes

  • RE: Sánchez Pinyol
    Galzeran (homefosc) | 29/01/2021 a les 11:53
    Jo soc més de la Ursula K. Le Guin, quan deia que tots els narradors són uns mentiders. No deixa exactament això, però per aquí anava.

    Però voldria interpretar que el SP ens parla de la coherència del relat, que no li pots prometre al lector una cosa i de sobte presentar-li tot el contrari, dic de sobte, si està argumentat dins del relat, ja seria coherència.

    Si dins del relat es van donant pistes, pots trobar-te un gir argumental que d'abans has estat preveient, però que ens ha passat per alt per alt. Això seria no mentir al lector. Tot plegat, recursos estilístics, que ens vol compartir en el seu llibre, i per això ens diu que cal comprar-lo per què allò que ell explica, ningú més ho ha explicat abans.

    Per altra banda, vaig veure l'entrevista que li van fer al +324 i em va sobtar la petulància mostrada. Potser sempre ha sigut així, potser ens ha enganyat i ens ha explicat una mentida.

    Però no m'he llegit l'article, imagino que no serà gaire diferent, allò que diu, a l'entrevista de la tele.
  • RE: Sánchez Pinyol
    aleshores | 29/01/2021 a les 12:16
    Si que anava una mica de sobrat (nos e com es diu en català!, feia una mica el fatxenda) a mes324 però no hi ha dubte que té base perquè s'ha fet llegir per molta gent.
    És interessant que com el Màgic Andreu expliqui (alguns d)els trucs de la màgia.
  • RE: Sánchez Pinyol
    brins | 29/01/2021 a les 12:59
    El mèrit deu estar en saber confondre el lector ,però sense enganyar--lo.Sí que es va veure una mica fatxenda, però estava molt segur d'allò que deia.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.