Detall intervenció

Repte Clàssic DCCXXIV: Sàbat (comentaris i veredicte)

Intervenció de: deòmises | 10-05-2022

Aquí deixo els comentaris i el veredicte del Repte724, el que demanava amb urgència en Fidel Català, tot i que no hi he sabut veure la seva aportació. Potser amb tants posts se li ha despistat la neurona...


Constructors de planetes, de TerricheT


Amb el que em costa escriure un diàleg i aquí l'amic TerricheT en fa un de treure's el barret i, a més, amb moralina. En un ambient futurista i ben ciencia-ficció, el gènere que més còmode el fa sentir, el desplegament és excel·lent, la factura immillorable. Si no heu llegit la història, us recomano que ho feu, i que la rellegiu. Bona feina.


La Denya, de Mena Guiga

Com les seves germanes, la Mena torna al seu tarannà maresmenc i ens porta un microcosmos d'una espardenya perduda i, per tant, el seu moment sabàtic.


Costa decidir sempre, sobretot amb tan poques aportacions. Per desig exprés de sabatisme rèptil, aliè a l'organització, la propera convocatòria del Clàssic anirà a càrrec de la Mena Guiga. Enhorabonad.


Respostes

 • RE: Repte Clàssic DCCXXIV: Sàbat (comentaris i veredicte)
  TerricheT | 10/05/2022 a les 23:48
  Gràcies per les teves amables paraules, deòmises!

  Ara potser l'hauria de penjar en el meu perfil, no?
  Bé, sols si un cop penjat em fas un comentari com aquest signat per tu.
 • RE: Repte Clàssic DCCXXIV: Sàbat (comentaris i veredicte)
  Prou bé | 11/05/2022 a les 07:34
  Enhorabona Mena per guanyadora.
  Enhorabona terricheT per un relat difícil d'escriure, imaginatiu i original!
  Amb total cordialitat
 • RE: Repte Clàssic DCCXXIV: Sàbat (comentaris i veredicte)
  Fidel Català | 11/05/2022 a les 11:34
  No entenc els motius per no fer guanyador al relat que més t'agrada, però tu sabràs. Gràcies per esmentar-me en el meu neguit per veure un nou repte clàssic, però no sempre tinc la inspiració que altres demostren. Jo sols volia que el repte seguís el seu curs i que tingués molta més participació, però ja veus, la gent no està gaire inspirada.
  Aquesta pàgina, amb tant de sucre en els comentaris als relats, se'ns està morint d'hipoglucèmia. I a sobre no estem inspirats per participar en una cosa tan senzilla com un repte literari de quinze dies.
  Mereixem desaparèixer.

  Disculpa, avui estic fluixe, com diu el relat del TerricheT, ja que jo soc com el protagonista cíborg del relat, un ens imaginari, inventat i neutre.

  Au!, bon vent, família!! I felicitats, Mena!!, espero ben aviat el teu repte, potser m'animo a fer algun escrit, per pèssim que em quedi.
  • RE: RE: Repte Clàssic DCCXXIV: Sàbat (comentaris i veredicte)
   Prou bé | 11/05/2022 a les 12:55
   Tbentenc, però no comparteixo el què dius.
   Jo sóc prou nova com per no tenir gaire memòria històrica, però he observat que els mesos que hi ha el concurs de microrelats ARC de la ràdio tenen molta participació potser en detriment d'altres participacions. Ja veig molts relataires que em són desconeguts O amb pseudònim, però potser això no exclou que pugui ser algun dels habituals. Alguns he vist que tenen més d'un nom.
   Amb total cordialitat
  • RE: RE: Repte Clàssic DCCXXIV: Sàbat (comentaris i veredicte)
   Mena Guiga | 11/05/2022 a les 21:29
   I bé, Fidel, i tant que t'hi espero, al Clàssic, cal reviscolar, reanimar, refer, insuflar molta vida al repte. Llarga vida i brindar per tal que així sia, sigui, sigui, sia.
   Dir que un possible repte quedi 'pèssim' és autoadjectivobatejar-lo abans d'hora i, penso, eh?, que aisssss, fem el que 'cridem'. Per tant, donar-li la volta i que hi hagi un esforç creatiu i lingüístic òptim, que no ho dubto.
   Salut i lletres!
 • RE: Repte Clàssic DCCXXIV: Sàbat (comentaris i veredicte)
  Mena Guiga | 11/05/2022 a les 21:18
  Això del rèptil aliè -o alienígena- no acabo de 'pillar-uuuuuh!', justejo...

  Igualment, arximercès i, apa, em toca convocar, com si fos ahir, bé, fa dos reptes, com si fos abans d'ahir, doncs.

  Apali, apalà, som-hi ja, hi vaig!

  Les 3 en una. :D

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.