Detall intervenció

Relats NO validats i pendents

Intervenció de: AssociacioRelataires | 14-09-2021

No cerquem la perfecció, nosaltres no. Però sí que demanem un mínim de correcció gramatical bàsica i visible a primer cop d'ull, paraules i frases errònies que qualsevol corrector en línia us pot trobar.

No hi tenim gens d’interès econòmic, però us hem dit força cops que el LanguageTool és una eina molt vàlida, malgrat que, no la definitiva.

Escriure en obert també demana respecte per a qui et llegeix, i voler publicar amb errades i faltes ortogràfiques, no és gaire correcte.
Entenem la diversitat de problemàtiques personals, de tota mena, però en aquest espai s'ha de defensar la llengua escrita en català, de fet, la pàgina va néixer amb aquesta intenció, allí pel 2004.

No us demanem una pulcritud literària de nivell elevat, sols que no deixeu escapar errades banals, castellanismes de llibre i frases mal construïdes que dificulten la comprensió de l'escrit. No cal dir que els localismes i els argots de carrer, dins del seu context, són perfectament admissibles. Tampoc discutirem la llibertat poètica.

Reviseu els vostres escrits abans de publicar-los.
Fem-nos aquest favor.

ARC


Respostes

  • RE: Relats NO validats i pendents
    AssociacioRelataires | 16/09/2021 a les 11:07
    La nostra intenció és ajudar a millorar, que ningú es faci mala sang.

    Hi ha quatre relats que ja publicarem quan els autors ens diguin que volen publicar-los tal com estan, amb les errades incloses.
  • RE: Relats NO validats i pendents
    Fidel Català | 17/09/2021 a les 17:06
    Ostitú, ara hauré de fer "cuidao" de no colar faltes!!

    Ja vigilaré!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.