Detall intervenció

RE: X kefas sobre el RPV 309

Intervenció de: Endevina'm | 11-01-2023

Com t'enrotlles, no?


:D


Respostes

  • RE: X kefas sobre el RPV 309
    kefas | 11/01/2023 a les 20:21
    Uala, Endevina'm, moltes gràcies! He vist que agraïes la participació en el procés democràtic de la tria del guanyador i també que, a parer teu, el premi del repte és l'honor d'organitzar el següent repte. Amb aquest criteri, imagino el guanyador del Josep Pla rebent com a únic premi l'encàrrec de gestionar els originals, coordinar les accions del jurat, convocar la cerimònia i netejar la sala d'actes del Ritz abans i després del lliurament de premis. Homeee, que els lletraferits tenim molta vanitat i ens agraden les alabances, que ens diguin que som els millors i que ens facin treballar poc. Les lletraferides no en tenen tanta de vanitat i en comptes d'aixecar la cua, es concentren a escriure i per això ho fan millor.

    Dius que el repte fa figa per la poca atenció que li dedica el ram líric, tot i que la nòmina de trobadors i trobadores cada vegada és més frondosa. Això darrer no ho dius tu, ho dic jo.

    Jo hi veig una contradicció en el fet que convoquis el personal a deixar les vísceres en la confecció d'un poema perquè hi hagin de deixar el llom com a premi al seu esforç. No seria millor que la feina se l'emportés el menys votat, alhora que es glorifiqués l'obra del guanyador? Això potser seria un estímul per incrementar la participació i la qualitat de les obres presentades. No?
    • RE: RE: X kefas sobre el RPV 309
      Fidel Català | 22/01/2023 a les 19:37
      Realment… estàs com un llum d'oli, cosa que en principi no és pejorativa ni cap insult, és una definició que llisca oliosa.

      Però proposes repte visual, o no?

      Igual hi participo, escoltant la crida de l'Endevina'm.

      I ja ho saps, el proposador sempre pot crear noves directrius en el seu repte, com que proposi qui menys vots tingui…

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.