Detall intervenció

RE: Senyor(e)s d'ARC, si us plau, deixeu que la vanitat voli lliurement

Intervenció de: kefas | 26-01-2021

Quan tanques la porta a la vanitat, s'escapa per la finestra.
Observeu


Respostes

  • RE: Senyor(e)s d'ARC, si us plau, deixeu que la vanitat voli lliurement
    Galzeran (homefosc) | 24/01/2021 a les 11:25
    Tens raó que els costums són mutables, i que cada generació fa la seva visió de la realitat.
    Quan es va crear el fòrum, es va fer per comentar-se entre els relataires allò que llegien dels altres autors i així compartir entre tots les seves experiències, cosa que no impedia que tothom comentés el relat dels altres. És a dir, el fòrum es va crear per fer pinya.
    Però van venir temps tempestuosos.
    La vanitat ja hi era fa disset anys, i les picabaralles es van produir dins del fòrum amb assiduïtat a posteriori.
    Ens hem fet grans i tots tenim una tara (digues-li mania) o altra. La majoria de nosaltres passem dels... 55?, o dels seixanta, això més segur. Tenim les nostres manies molt arrelades, cada un la seva.

    Com estic dins la junta de l'arc, entenc el seu missatge, i el comparteixo, jo també he llegit els correus de gent que enyora altres temps o altres maneres de fer dins de la pàgina. I un dels correus parlava d'algun relataire que anava exigint que li comentessin els relats, i no per cortesia, sinó per obligació, gairebé.

    Entenc el missatge de l'arc, que compartim tots els de la junta, ja que es va comentar.
    Però al meu entendre, està bé que s'obri el debat, els debats són positius, i ens ajuda a conèixer-nos una mica millor, cada un amb la seva dèria.

    Una abraçada kefas (Pere).


    Ferran
  • RE: Senyor(e)s d'ARC, si us plau, deixeu que la vanitat voli lliurement
    brins | 24/01/2021 a les 12:06
    Hi va haver algú que va dir que la dona del rei havia de semblar honrada a més de ser-ho, i penso que amb la vanitat passa exactament el mateix. Potser és lògic, que tots els escriptors la coneguem una mica, uns més i altres menys, però no crec que mai l'hàgim de deixar volar, cal que la mesurem per enfocar-la a un comportament més ric. És per això que m'ha semblat molt bé el comentari que ha penjat l'Arc, amb la voluntat d'aconseguir un millor funcionament de la pàgina.

    Quant a l'anècdota del pastisser que ens explica el company kefas, jo hi afegiria que potser sí que és fàcil habituar-se a una crisi, però també és cert que d'una crisi se'n pot sortir i del conformisme, no.

    brins
  • RE: Senyor(e)s d'ARC, si us plau, deixeu que la vanitat voli lliurement
    kefas | 26/01/2021 a les 16:12
    Quan tanques la porta a la vanitat, s'escapa per la finestra.
    Observeu

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.