Detall intervenció

RE: RPV 299 Escriure (petita reflexió)

Intervenció de: Fidel Català | 13-05-2022

Algunes vegades vaig una mica atabalat, però veig que has captat molt bé l'essència d'allò que volia dir.


Respostes

  • RE: RPV 299 Escriure (petita reflexió)
    Fidel Català | 13/05/2022 a les 13:19
    Algunes vegades vaig una mica atabalat, però veig que has captat molt bé l'essència d'allò que volia dir.
  • RE: RPV 299 Escriure (petita reflexió)
    TerricheT | 14/05/2022 a les 12:58
    Personalment, veig que aquesta plana és com un lloc on s'arreceren els tranquils, com si ho fessin sota d'una ombra gegantina, per no topar-se amb el caliu ben cert del sol, o amagats del fred ben evident del glaç, tot en el seu moment.

    Utilitzar el fòrum no ho veig obligatori, però el significat de la paraula, i veure'l tan poc visitat en els darrers temps, dona una imatge molt solitària i freda de tot plegat. Ja es poden publicar molts relats, que si la gent no els comenta, si no es fa un grup prou gran de comentaristes, tot plegat això acabarà a la brossa, més d'hora que tard.

    Entenc el neguit del Fidel, i m'alegra que algú més com Prou bé empatitzi. Crec que li cal una bona empenta a aquesta pàgina, o no trigarà en morir del tot. I sí, sortiran altres coses, altres opcions, altres pàgines on interactuar, però és una llàstima deixar morir allò que ja tenim i pot funcionar.

    És el meu parer, menys llagrimetes, i més convidar a agents actius per potenciar-la, sense capelletes, amb el neguit d'aprendre, i d'ensenyar, també.
  • RE: RPV 299 Escriure (petita reflexió)
    Atlantis | 15/05/2022 a les 08:08
    A Terriche T i a Fidel...feu propostes de millorament.
    • RE: RE: RPV 299 Escriure (petita reflexió)
      TerricheT | 15/05/2022 a les 12:55
      Jo estic dins de l'associació, i no sé si puc fer més coses, tot i que segur que en puc fer més. La visió que he descrit és molt personal i potser perquè soc a la pàgina des de 2007. He viscut moments molt plens, i ara sols hem quedat els quatre que tirem el carro amb prou feines, m'hi incloc, amb el vostre permís, tot i que aquest perfil és molt recent, tot just dos o tres anys.
      Com deia hi soc des del 2007, ara aquest mes farà quinze anys, el dia 27, mira.
      No sé què pot aportar l'ara Fidel, però el seu fibló pica poc últimament, ha tingut moments més punyents.

      Jo no tinc solucions, sols faig feina. I si més gent volgués fer feina, aportant a l'associació el seu neguit creatiu convocant un concurs de poesia, o de relats més llargs, o un de rapsodes... Aportar idees i ganes de dur-les endavant, perquè dir què es pot fer, és allò que parlem sempre, i mai tirem endavant. Jo coordino el concurs, i això ja és molta feina, aquí, a les xarxes, i entre amistats i coneguts. Molta feina, per sort estic jubilat i vaig fent a hores mortes, i la veritat, ja tinc ganes que acabi aquest curs, m'ha deixat força cansat. Molt de fet.
  • RE: RPV 299 Escriure (petita reflexió)
    Prou bé | 15/05/2022 a les 08:59
    14.404 relataires inscrits des de l'inici. 88.760 relats publicats. No es pot saber l'evolució estadística de tot plegat i es de suposar que en tots aquest anys hi ha hagut períodes de diferent fecunditat.
    M'apunto al que diu Atlàntis perquè arran d'aquestes darreres converses he pensat que...a més a més de la quantitat de relataires i ha una gran varietat de perfils quant a coneixement i mestratge de la llengua.
    Jo accepto sempre amb mentalitat oberta les observacions que em feu, però no em veig amb capacitat per corregir amb prou "autoritat" i això fa que els meus comentaris siguin més en relació al que jo he interpretat en llegir...
    Estaria bé que "els jardiners fidels" i més coneixedors del català dissenyéssiu una estratègia. Sense que pretengui carregar-vos una feinada a les vostres espatlles...
    Potser així conjuraríem les males astrugàncies que planen per damunt de RC.
    • RE: RE: RPV 299 Escriure (petita reflexió)
      Prou bé | 15/05/2022 a les 09:01
      Correcció...i és de suposar...

      Oblit

      Amb total cordialitat
    • RE: RE: RPV 299 Escriure (petita reflexió)
      TerricheT | 15/05/2022 a les 13:03
      Tots aquests nombres de relats i de relataires són com fantasmes d'un passat millor.

      La meva idea seria que féssim comentaris més creatius, i que no fóssim ofensius, ofendre és gratuït, però per això que visitin el Twitter i es desfoguin allí. Aquí un petit comentari com... "Jo l'hauria acabat així, o hauria fet aquell gir..." Són comentaris personals que no han de faltar respecte a l'autor, però li poden obrir finestres de cara a altres relats, de com acabar-los, escriure'ls. Aquests comentaris tots els podem fer, per ajudar-nos a créixer. No sé què ha dit el Fidel, així tot, alguns cops coincideixo amb ell, i no vull dir res, perquè ell ja ho ha dit, i jo no vull ferir personalitats que no conec, ni a les que conec.

      No et menystinguis prou bé, tu ets tan important i vàlida com la resta. Les teves opinions també són rellevants.

      Sense ofendre, si anem fent comentaris creatius, cada dia serem més aquells que ens ajudarem i això cridarà a més gent a participar, perquè el clima positiu s'encomana.

      He dit ;-)

      Avui tenia cinc minuts inspirats, tot i que segur, sempre hi ha qui no ho veurà com jo, per això els convido a opinar, amb total cordialitat!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.