Detall intervenció

RE: REPTE CLÀSSIC DCCXVI -716 - MAGDALENA – COMENTARIS I RESOLUCIÓ

Intervenció de: Homo insciens | 02-01-2022

Gràcies pels comentaris, kefas. Llegir els teu comentaris sempre és tan entretingut com el propi relat.


Respostes

  • RESOLUCIÓ
    kefas | 01/01/2022 a les 12:31
    Si, la resolució es va quedar a l'arxiu. Potser estava espantada per les possibles crítiques. Els jutges ho fem això de sorprendre a la lògica de la llei del poble.

    Heus-la aquí

    RESOLUCIÓ

    Mireu, em plau l’esperit i segurament, de poder-la tastar, també la carn de la Maria Magdalena d’Homo insciens, propera, de dificultosa existència per al seu temps, icona dels temps que es construeixen ara. M’encega el brillant relat de deòmises, ben fonamentat, que transmet de forma excel·lent tot el catàleg d’emocions d’una situació vital com la que descriu. Marialluïsa em transporta al bateig d’una meva cosina, quan el mossèn va preguntar a la padrina, Maria Montserrat, si de veritat l’anomenarien amb totes les paraules del seu nom. Sempre l’hem coneguda com a Xat. En JaumeBalcells em torna a fer caminar per aquell viarany costerut darrera de l’Àngels. És crua la narració de Prou bé, i molt més si tenim en compte la seva excepcionalitat. Iona, sense la seva faldilla prisada la magdalena no ho seria. Ni magdalena ni sensual, no trobes?. Les tres germanes teniu tanta imaginació que em feu enveja. De cada relat se’n podrien fer tres i cada un d’ells es podria multiplicar fins al infinit. El cas és que dóna la impressió que us els expliqueu a vosaltres mateixes amb aquesta peculiar forma de relatar vostra. Mena, si hi estàs d’acord, t’encarrego l’organització del proper repte clàssic, el 717. Quan facis els comentaris pensaràs en nosaltres i segur que et sortiran rodons.
    Moltes gràcies a tots.
  • RE: REPTE CLÀSSIC DCCXVI -716 - MAGDALENA – COMENTARIS I RESOLUCIÓ
    Prou bé | 01/01/2022 a les 14:58
    Enhorabona mena! Has sabut jugar amb la màgia que no sempre és fàcil!
    Kefas! Sí que el meu relat és dramàtic i tràgic en la seva cruesa. Com ho és la història que ha saltat damunt dels segles i, veritat sencera O a mitges, ens ha arribat fins avui. Història d'una noia que volien apedregar uns homes i d'un altre home que la va salvar
    i després va ser mort salvatgement!. El tema que vas proposar em va saber inspirar...amb el resultat...
    Amb total cordialitat, bon any!
  • RE: REPTE CLÀSSIC DCCXVI -716 - MAGDALENA – COMENTARIS I RESOLUCIÓ
    deòmises | 01/01/2022 a les 15:36
    Gràcies pels comentaris i per la resolució i, sobretot, per aquesta estrofa de nou versos per presentar la teva Magdalena particular i acròstica.

    Enhorabona, triada tríade. Vejam quina proposta ens brinda la trinca en aquest 2022 nou de trinca.


    d.
  • RE: REPTE CLÀSSIC DCCXVI -716 - MAGDALENA – COMENTARIS I RESOLUCIÓ
    Mena Guiga | 01/01/2022 a les 18:49
    Gràcies, gràcies, gràcies. (Una des de cada germaneta).

    Abans que res, que aquest nou any amb tres cignes i una rosquilla desrodonitzada sigui de bon dur, de més llum que foscor i de més rialles que ploralles. D'entendre's, les persones, des de l'ànima, de fer créixer el món en un sa decreixement abans no peti i plego...

    A mi les magdalens que m'agraden són unes de xocolata dites brownies???
    Morenetes, com la Verge monserratina.

    Encantada d'haver compartit repte amb vosaltres i, per descomptat, us espero amb candeletes i espelmetes i cuques de llum al que proposaré i hi convido a més i més relataires, encetem l'any amb lletres que fan paraules i paraules que fan frases i...calla, Mena! Ei, Tanganika, a mi no m'ho pots dir, això. Va, noies, que són dies de peu, ai, de pau. I tu, touchyourbottom, toca't el melic i calla, pesada. I així anem...ens estimem moltíssim, és clar, no ho dubteu.

    :d

  • RE: REPTE CLÀSSIC DCCXVI -716 - MAGDALENA – COMENTARIS I RESOLUCIÓ
    Homo insciens | 02/01/2022 a les 12:16
    Gràcies pels comentaris, kefas. Llegir els teu comentaris sempre és tan entretingut com el propi relat.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.