Detall intervenció

RE: Moltes gràcies...

Intervenció de: Galzeran (homefosc) | 10-10-2021

Saps que jo també t'estimo. Ens anem llegint!


Respostes

  • RE: Observo...
    Prou bé | 09/10/2021 a les 18:13
    No sé a qui va dirigida la pregunta, però la meva opinió és que no cal que desaparegui! També passa quan algú està anys sense donar cap senyal d'estar encara a RC però no ha dit que marxava? (Ho pregunto perquè no ho sé)
    Amb total cordialitat
  • Exacte....
    brins | 09/10/2021 a les 19:25
    Crec que RC hauria de replantejar-se la decisió d'esborrar tota la tasca que ha fet un relataire que decideix deixar de participar.

    El caminant que s'atura en un camí, ja no pot continuar gravant-hi passes, però les empremtes que anteriorment hi ha marcat continuen vivint...
    • RE: Exacte....
      Prou bé | 09/10/2021 a les 20:09
      Hi estic tan d'acord que no puc deixar de dir-ho.
      Tots nosaltres, dels més antics als més nouvinguts, escrivim tan bé com sabem i podem. Alguns amb més encert que altres i tots alguna vegada l'encertem i d'altres no tant.
      Aquesta és, per a mi, la riquesa acumulada de RC. Molts cops gaudeixo llegint relats que es van publicar fa molt per relataires que ja no publiquen. M'agrada trobar-los...
      Amb total cordialitat
  • RE: Observo...
    Galzeran (homefosc) | 09/10/2021 a les 22:00
    Això no depèn de Relats en Català, això d'esborrar tots els relats i comentaris es fa quan el relataire es dona de baixa. Si deixa de publicar i no toca res, es queden aquí fins que desaparegui la pàgina, i espero que no passi mai.


    I que s'esborri tot depèn també que la persona que escriu i es dona de baixa, algunes vegades vol retocar aquells relats per presentar-los en algun concurs, o fer-ne un recull, i com en els concursos se sol demanar que siguin inèdits, si els esborra del tot, no deixa petja -o no en deixa d'una manera fàcil de trobar-.

    El fet que els nous escriguin millor o pitjor no té res a veure. Aquí hi ha relataires que porten un parell d'anys i escriuen com si en fes més. No diré noms, tampoc no cal, però aprendre requereix molta paciència i voluntat, i hi ha qui escriu per natura i hi ha que li costa més, com en totes les arts, n'hi ha que neixen estrellats, i els altres se solen estrellar. ;-)

    • RE: RE: Observo...
      Prou bé | 10/10/2021 a les 08:30
      Gràcies X l'explicació. He entès que és un tema lligat al programa informàtic, oi?
      • RE: RE: RE: Observo...
        Galzeran (homefosc) | 10/10/2021 a les 10:51
        Donar de baixa un perfil, implica que tot allò que ha escrit el seu autor queda esborrat, siguin relats, comentaris o aportacions al fòrum com ara aquestes.

        Però res t'impedeix tornar amb un altre perfil, un altre nom, i amb el temps recuperar la confiança en el projecte que representa Relats en Català.

        Sobre per què ha marxat Identitat Inedita, ja ho va dir ella algun cop, tenia molts projectes, una novel·la a mitges que volia tancar, i Relats potser li era una nosa, més que no pas un ajut. També té 74 anys o 75 anys, i a certes edats passes de comentaris amb bona o mala intenció que et diguin què has de fer o com.

        Entenc que es pugui sentir molesta, però marxar és donar la raó a qui t'ha molestat.
        (és la meva opinió, tan bona o dolenta com qualsevol altra, i jo estic aquí des de 2007)

        Bon diumenge! i marxo a passejar
  • Moltes gràcies...
    brins | 09/10/2021 a les 22:48
    ...per la teva explicació, Galzeran.
    Esperem que a partir d'ara cap relataire es doni de baixa, els companys, a més de perdre els seus relats, també perdríem uns comentaris que enriquien la nostra pàgina.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.