Detall intervenció

RE: m'ha agradat el simil que has fet fost

Intervenció de: Gemma34 | 30-09-2007


L'amor vertader no es mora sol. El matem nosaltres mateixos amb el silenci i amb barreres absurdes.



Així som de cafres.


Respostes

  • RE: RC: Nomès una breu i apassionada història d'amor?
    ginebre | 30/09/2007 a les 10:33

    T'ESTIMO RC!*+*+*+*+*+***********************
    *****************************************************
    :-)***************************************************

    **GIN**
  • jo trio el racó íntim i la mirada profunda als ulls amb convivència plena
    atram | 30/09/2007 a les 10:40

    he llegit l'oasi d'ahir, jo fa dies que també penso que què passa aquí, si ha estat així en d'altres moments, doncs jo vaig arribar fa poc ´menys d'un any (aviat celebraré el meu primer aniversari d'RC!) i havia trobat una contagiosa amalgama d'iniciatives i somriures que s'han quedat pràcticament esvaïts...
    Hi ha haver-hi una ronda de despedides de relataires puntals que anunciàven que deixàven el web un cap de setmana de primavera, alguns han desaparegut sense deixar rastre, ... és que costa arrencar la nova temporada???

    Estic d'acord en què hem d'intentar dinamitzar la cosa, recuperar l'esperit que ens engresca a tots, volcar al fòrum discussions, tertúlies i floretes, reemprendre trobades de sopars literaris, potser obrir alguna nova iniciativa com el repte que tant ha estirat tant de temps... potser necessita una renovació, un reestyling???

    On són aquells brainstormings de propostes entre relataires???

    Potser seria bò que tot el que s'ha derivat en d'altres webs es torni a concentrar a aquí, per demostrar que el web està viu, que hi passen coses, per seguir-ne de lluny o de prop l'evolució... i dic: per què els grups d'interrelats que estan encara treballant el tema no es comuniquen a través del fòrum i mostren com està tot això? per què les discussions "filosòfiques" no les mentenim dins el fòrum en comptes de derivar-les al blog "laberint de les idees"? em sembla que potser disgrega les coses acaba per dissoldre la mare dels ous, nusé , és una idea....

    Tornem a utilitzar el fòrum i el web com la plataforma central de tot, i això ho dimnamitzarà!

    Ah! una altra "cuseta", ...i ara que ningú ens sent... no creieu que des que aquests intrusos de google vàren envaïr els relats i les pàgines d'anuncis hem perdut una mica d'intimitat i caliu? ja sé que és necessari (ho és?), però jo crece que fa dissuadir en la interacció, si visulament i de navegació ja és una web diguem-ne "poc amable", amb tots aquest pegots.... en fi, que ningú s'ofengui, és una opinió personal i segurament feta fora de coneixement de causa...

    I per últim... el sopar per ja! què esperem????
    És convocar-lo! Mestre foster, el convoques? Fas els honors?

    salut i feliç dia a tothom!!!!

    • arg, com se'm traben les lletres als dit... vull un cafè!!!!! n+
      atram | 30/09/2007 a les 10:43

  • M'he llegit el que vau escriure ahir nit
    Jere Soler G | 30/09/2007 a les 10:48

    ... i tens i teniu raó... hem de "pintar". I crec que som a temps que quedi el pis ben arreglat; jo proposo un estil modern, sense trencar amb la tradició i el clàssic de sempre. Sóc optimista. I amb tantes coses com hem fet: llibres, tallers, reptes, ràdio, televisió, premis... i amb tantes coses com farem:... segur que podrem continuar amb l'aventura. I serà un web on cadascú agafarà el que necessiti: alguns s'apuntaran més a les qüestions socials: sopars, trobades... d'altres es quedaran només en l'ambit estrictament literari... però l'important és que la web vagi a més i que hi hagi una promoció endavant... Jo sóc optimista i estic segur que ho aconseguirem. Crec que podem construir una eina pels qui la veuen com una història d'amor i també pels qui la veuen només com un instrument de la cultura. De fet, és normal que a temporades hi hagi calma i que el vent no bufi. Llavors el vaixell sembla aturat; és el risc de viatjar sense motor, amb vela llatina, però també és veritat que quan bufa el vent, la nau llisca de pressa i en silenci, sense embrutar la mar amb fuel, ni trencar els sons de l'oceà.
    Vaig a pensar una estona.
  • RE: RC: Nomès una breu i apassionada història d'amor?
    angie | 30/09/2007 a les 10:50




    Doncs, com jo també m'estimo Relats, en tota la seva extensió, em nego a deixar aquest missatge tan ben trenat i raonat, sense resposta. Ja fa dies que penso el mateix i suposo que tots en tenim part de culpa, però NO EM DÓNA LA PUTA GANA de donar-te a raó sense fer quelcom perquè les coses canviin, jeje... Quants cops ens excusem i amaguem el cap sota l'ala? massa sovint.
    Als amics no se'ls pot deixar de banda i als plepes, menys, jajaja, així que agraeixo i molt haver-me llevat avui i haver llegit aquest missatge, que m'ha tocat la fibra i em comprometo a ésser tan plasta com l'individu que em va provocar de continuar aquí... sí, sí...això va per a tu, fost!.

    Sempre he pensat que RC és com aquelles comunes hippies, on hi havia temps per a tot i agafo el seu lema prou conegut per dir-vos :

    FEM L'AMOR A RC !

    molts petons

    angie

    PS : AIXÒ SERIA COM LA CRISI DELS 40... PURA CAGALERA!

  • m'ha agradat el simil que has fet fost
    Leela | 30/09/2007 a les 11:00

    entre una relació 'de parella' i la nostra relació amb RC.
    Personalment és cert que darrerament, i per qüstions personals, hi participo menys però, com comentàvem un dia, t'asseguro que cada dia que obro l'ordinador l'obro amb RC.
    Sovint és la pròpia dinàmica del fòrum la que ens fa potser participar menys, com dieu, efectivament perquè potser els posts que hi ha no ens criden suficientment l'atenció (pel meu gust massa cançons de youtube o massa salutacions personalitzades, però no ho critico, això va a gustos...)

    Trobo que les propostes que feu són genials. Tornar a reprendre l'activitat. En aquest sentit estic d'acord amb l'atram de que potser caldria crear noves coses (algunes de les quals tindran èxit i d'altres no en tindran, ja ho sabem), fer debats, o fer el que volguem.

    Respecte el que comentes, atram, del blog del laberintdelesidees (i ho dic perquè em toca molt personalment), recordar-vos que les discussions que hem posat al blog han estat totes i cadascuna generades i discutides al fòrum.
    Si aneu a mirar-lo, excepte alguna darrera entrada (per reprendre temes que estan ja tocats anteriorment, i de nou, al fòrum), totes les entrades provenen d'un link al fòrum de RC. La finalitat del blog va ser, fer fàcil als que volien continuar la discussió, poder-ho fer, quan els posts al fòrum es perden entre la multitud de posts.
    Tothom està convidat a participar-hi, a obrir temes i a dir el que vulgui, tal com sempre hem defensat l'allan, la ginebre, l'Hergè i jo mateixa. La única derivació que hem fet ha estat la de recollir el que es diu en un blog (perquè allà és més pràctic continuar discussions que fa temps que s'han fet).

    Tanmateix penso que el problema en si no és que la gent faci blogs (i les coses es derivin a altres llocs, cosa que sincerament em sembla molt normal i freqüent entre els participants de RC), sinó potser les ganes que la gent realment tingui de parlar sobre algun tema.
    Quan hi ha molta activitat i ganes de fer coses no ens fixem en que fan els altres, sinó que ens concentrem en allò que ens agrada fer.
    • tens raó Leela...
      atram | 30/09/2007 a les 11:35

      perdona si t'he ofès... no em referia a que obrir blogs on es recullin debats del fòrum no ho trobi bé (em sembla fantàstic de veritat!), sinó simplement volia dir que seria bò d'intentar utilitzar més RC com la plataforma per crear i generar coses, per evitar que que el fòrum es quedi en les salutacions i els "yu-tubs" (estic d'acord que acaba per ser un pèl empalagós). Penso que iniciatives com el blog del laberint de les idees o d'altres són les que dónen empenta al web, però que potser estaria bé que no n'acabéssin quedant desvinculades, epr allò que potser no hi ha gaire gent que entri a tot arreu (webs, blogs, fòrums) per seguir la dinàmica, i seria interessant que també des del fòrum hi hagués un vincle directe. Quantes vegades ens hem afegit a un debat o conversa quan allò ha derivat en quelcom que ens ha interessat, i potser inicialment no ens havia cridat l'atenció?

      Bé, no volia ferir ningú, Leela saps que personalment les teves iniciatives (i sense desmerèixer ningú) em semblen de les més excel·lents i intel·ligents del web !!!

      Un petonàs.
      • ...
        Leela | 30/09/2007 a les 11:48

        no et preocupis, no passa res de res.

        L'únic que m'ha sabut greu és que varem procurar que el blog estigués totalment vinculat a RC, per motius 'sentimentals'.
        Vull dir que els que l'hem 'muntat' ho hem fet a partir del que discutíem al fòrum, som gent de relats i precisament, molts d'ells (l'allan, l'Hergè, la ginebre, en Jeremias) són actius al fòrum. I en cap moment, al menys per part meva, volia que fos una cosa deslligada de relats, ni que li tregués importància a relats (cosa que evidentment mai ha fet).

        Per això ho volia aclarir perquè el que m'entristiria és que, en algun moment, hagi pogut semblar que era una cosa que pretenia 'passar' de RC.

        Res!! El que penso és que és molt bo que parlem de tot això i que surtin moltes iniciatives (gràcies pel 'piropu' sobre les meves - 'piropu' una mica exagerat :-)), però gràcies).
        Penso que tots tenim molt a dir, molt a proposar i segur que totes les propostes seran excel·lents.

        Parlaves d'un brainstorming? Doncs, si voleu podem fer-lo, per veure què se'ns acut.

        Un petonàs ben gros, atram!!
        • ok :)))
          atram | 30/09/2007 a les 11:54

          Leela, m'havies deixar amb un nus a la gola, he parlat amb el cap i no amb el sentiment quan comentava lo del laberint, sé que està fet amb tot el "carinyu" i que no és cap "competència" ni molt menys, sinó que... bé, res, és igual, ja m'has entès, oi?

          ara he de marxar.

          tingueu excel·lent dia!!!!

          pd. ah! res d'exagerat el "piropu", el teu repte espai és un dels millors reptes que mai s'han fet, almeys en l'últim any! a més del "no vull dir res" és clar, és la meva modesta opinió !!! :))
          • tens raó amb això del link, en posaré un cada tant (gràcies per dir-ho) :-*** (no +)
            Leela | 30/09/2007 a les 15:07

    • RE: m'ha agradat el simil que has fet fost
      Gemma34 | 30/09/2007 a les 11:38

      L'amor vertader no es mora sol. El matem nosaltres mateixos amb el silenci i amb barreres absurdes.



      Així som de cafres.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.