Detall intervenció

RE: correu en el perfil

Intervenció de: Atlantis | 21-03-2021

Gràcies Akeron343 per les teves indicacions. .


Respostes

  • RE: correu en el perfil
    Akeron343 | 19/03/2021 a les 07:12
    Molt bon dia.
    Jo trobo que és molt pràctic.
    Quan vaig entrar aquí, ja fa anys, em vaig fer un correu nou, només per les comunicacions amb la web, per no barrejar amb el personal.

    Fa molt fàcil la comunicació entre els relataries, i per una persona com jo que sóc conscient que tinc un nivell aficionat baix i m'agradaria millorar, m'ha facilitat molt , rebre consells i correccions i iniciar força amistats.
  • RE: correu en el perfil
    Atlantis | 19/03/2021 a les 09:24
    voldria posar el meu correu al perfil obert i no sé com fer-ho. També canviar la fotografia. Algú em pot ajudar? Vaig a editar perfil i no sé que més fer.

    Gràcies
    • RE: RE: correu en el perfil
      Akeron343 | 19/03/2021 a les 09:56
      BOn dia Atlantis.
      Quan entres al teu perfil, a la part superior, una mica per sota del nom hi trobes el "botó" on diu "Editar les meves dades".

      Clicant aquí es desplega el conjunt de dades del teu perfil. A part del mail de contacte, que hi ha un espai específic per això, per tal que sigui visible, jo vaig escriure l'adreça a l'espai de "Biografia", al final del text de presentació que vaig escriure.

      Pel que fa a la fotografia, just per sota de l'espai de Biografia, en primer lloc hi ha el lloc on activar que vols que la foto sigui visible, i a sota, clicant sobre el text "Fotografia", s'obre el navegador del teu ordinador per tal que seleccionis la fotografia que hi vulguis posar(emmagatzemada al teu disc dur).

      Tot i això, cal dir que segur que hi ha uns requisits que desconec, de mida o volum de l'arxiu, i que alguna cosa no faig bé, doncs els últims intents que he fet de penjar foto, un cop triat l'arxiu, m'apareix com a enllaç espatllat. Molt probablement és un simple tema de format / mida / volum de la foto.

      Espero haver ajudat.
  • RE: correu en el perfil
    Atlantis | 21/03/2021 a les 07:08
    Gràcies Akeron343 per les teves indicacions. .
  • RE: correu en el perfil
    Fidel Català | 24/03/2021 a les 10:19
    Jo el vaig tenir una temporada, però mai ningú el va fer servir. I ara penso que qui vulgui alguna cosa de mi, ja m'ho dirà per aquí. Un dia o altre, sempre passo pel fòrum.

    Qui vulgui comentar-me res, ja m'ho farà saber, i aleshores potser ens enviem correus per comentar amb més discreció.

    Però reconec que sí, que el correu pot ser una eina de connexió més propera. Però amb el gmail, qualsevol es pot inventar un perfil, un correu, el que calgui. Amagar la veritable personalitat sempre ens ha atret, o inventar-se perfils imaginaris.

    Tenim a Portugal un vell escriptor, un poeta, que no sé ara quan malnoms tenia, que fins i tot s'enviaven cartes malparlant els uns dels altres. Un cas curiós.
    • Sobre el poeta...
      Fidel Català | 24/03/2021 a les 10:20
      Crec que era el Pessoa, així que ja no el tenim, el teníem.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.