Detall intervenció

Per l'estimat Joan Colom

Intervenció de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 02-03-2023

Bondia.
Dos apunts, estimat.
Primer:
Hem desqualificat el teu article-assaig del concurs, ja que vulnera el punt on diem que no acceptarem els assajos. Com el teu relat presentat ho és.
Aquesta comissió del concurs prova d'organitzar un premi seriós, dins les limitacions que ens imposa el fet de ser obert a lectura i comentari de qui vulgui llegir tots els relats presentats.
També és probable que aquesta sigui la seva última convocatòria anual, a veure si tenim sort, i fem la catorzena.
I és per no ofendre a la gent que participa amb tot l'interès que li mereix un premi, hem decidit excloure'l.
Acceptem les crítiques, totes. Acceptem la ironia, l'humor, i la bona fe sempre la tenim en primera idea dels treballs presentats. El teu inclòs està clar.

Segon
Vam decidir posar «La fortuna», per no repetir dins d'un mes la paraula «Sort», que ja ho és del genèric del concurs. Dona més joc, la sort és molt ambigua i ja és tema de cada mes, cosa que alguns no segueixen molt estrictament, i toquen altres temes no relacionats amb la sort. Però bé, intentem veure-hi la bona intenció, al cap i a la fi, són microrelats que mereixen ser valorats, si finalment no són del tema demanat, o no toquen la sort, no passen del desempat final.
Fortuna dona més joc; amb la mitologia, amb relats fantàstics, realistes o imaginatius.

Per acabar.
La gràcia del concurs és posar reptes difícils i que la gent s'engresqui a participar, tot i la dificultat, i creiem que aquest any ho estem aconseguint. Tot i això, estem tenint més èxit de participació que no pas altres anys, superant totes les nostres expectatives.

No dubtem de la teva bona fe, i sabem que ets un gran narrador, amb molt de coneixement i imaginació. Fes-nos un microrelat com "il faut".
Moltes gràcies.

Comissió XIII Concurs ARC de microrelats


Respostes

 • Em deixava una cosa
  Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 02/03/2023 a les 17:09
  És una llàstima que no et centressis a fer un microrelat, ja que el primer dels dos que afegeixes en el teu assaig, és molt bo. Tot i que potser, li hauries de canviar el títol, massa evident i explicatiu, i coincideix amb el tema de març, cosa que si fa altra gent, seria molt repetitiu i poc original.
  Pensa-hi!

  També caldria observar que si envies aquest microrelat que et diem, tal com el tens en l'assaig, l'hauríem de desqualificar per no ser inèdit. ;-)
 • RE: Per l'estimat Joan Colom
  Fidel Català | 02/03/2023 a les 19:25
  Heu sigut una mica durs amb l'amic Colom, no?

  Bé, jo sempre en el vostre equip, sempre us defensaré, si tot es fa amb bones paraules.

  Ja li he dit que l'esborri, que si és el seu relat dos-cents, no queda bonic en el seu historial de relats, i si el volem felicitar pels 200 en un relat com aquest, queda com deslluït, però ell sabrà què fa!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.