Detall intervenció

No tindrieu pas una moneda

Intervenció de: aleshores | 30-01-2022

Que algú ens demani cèntims ès habitual, ho hem normalitzat! Igual que assoltar-los-hi no sé, per dir alguna cosa, 50.000 milions d’euros a la banca que es veu que es va equivocar donant crèdit a insolvents.
Però els cas que m’ha passat és digne d’un estudi mès aprofondit. Veiam, algu demana tractant de Vos? No serà algun supremacista de la ANC o similar, fent-se passar per pobre de demanar caritat, a fi de demostrar que els catalans que parlen català poden ser-ne. Volem pobres catalans, seria la consigna. No sé tinc dubtes, perquè m’he cregut tot allò del nacionalisme burgès i tal.


Respostes

  • RE: No tindrieu pas una moneda
    Fidel Català | 06/02/2022 a les 13:00
    Un dia, tot passejant per un encàrrec, per una cocapital vallesana, em vaig topar amb una senyora gran (de mitjana edat i gran d'altura, era més alta que no pas jo que faig 171cm). Em va demanar un euro, sí, explícitament un euro, i tot això tancat amb un "si us plau" final ben català i educat. No recordo ara, però em balla pel cap que sí, que també va afegir perquè el volia l'euro. No anava mal vestida, però era hivern i duia un bon abric.

    Com pots imaginar, no li vaig donar, però encara avui em demano si la dona estava bé del cap, ja que parlava molt a poc a poc, i mantenint les distàncies, amb la mà estesa.

    De fet, em vaig adonar que em demanava l'euro a la segona vegada que ho va repetir, lentament i molt amable, amb un to de veu força alt.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.