Detall intervenció

NANOREPTE 1035 - APOCALIPSI - Resultat

Intervenció de: kefas | 26-11-2022

NANOREPTE 1035 - APOCALIPSI - Resultat

El comptable de guàrdia ha tingut l'amabilitat de fer el recompte d'adhesions emocionals als relats nanos i, amb la confiança que dona la seva reconeguda perícia matemàtica, declaro guanyador al relat de Laila, que diu així,

COMPETÈNCIA DESLLEIAL

Els trompeters de l'apocalipsi es declaren en vaga indefinida. Es queixen que els Telenotícies els prenen la feina.

Així doncs, Laila, rep una enhorabona més, a afegir a la infinitud de les que has rebut aquests dies, i amb ella, una feina que segurament no tenies planificada, la de convocar el NANOREPTE 1035.

Naturalment, també agraeixo l'esforç de la resta d'amatents relataires que han participat en aquesta convocatòria, amb un agraïment addicional al Sr. Colom per la seva col·laboració comptable.

Com podeu comprovar, no he estat abduït. I amb relació al podòleg, un magnífic professional, us haig de dir que és de Bellver, on hi ha algunes coves que són entrades que porten a l'inframon. I, el que són les coses, resulta que la dama que tenia mal de coll i que va inspirar el meu darrer poema trovadoresc, recentment ha visitat una de les coves de Bellver. D'aquesta manera, podòleg, inframon, dama i mal de coll són peces que encaixen en aquest gran puzle que és la vida.


Respostes

  • ERROR NUMÈRIC
    kefas | 26/11/2022 a les 01:41
    Laila, és el 1036 el que has de convocar.
  • RE: NANOREPTE 1035 - APOCALIPSI - Resultat
    Laila | 26/11/2022 a les 14:26
    Gràcies a tots, aquesta tarda m'hi poso amb el següent nanorepte.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.