Detall intervenció

Lo Reboliiiiiiiiiiiiii: li toca toooooorn. ;)

Intervenció de: Mena Guiga | 01-05-2021

Respostes

  • RE: "Oído cosina!" Quan m'hi pose...
    rnbonet | 01/05/2021 a les 15:38
    ...m'hi pose! Ahí va!

    Ho arranglaràs tot, en ordre, oh musa!, per la pròxima? Que hi ha un cacau...
    ...............

    I qui s'anava perdre detall, davant aquell espectacle d'ambrosia suculenta en forma d'odalisques dansaires? I a més, de franc! Sense cap despesa!
    Callats com una tomba estaven tots tres, amb els tres parells d' ulls divisant la carnosa llunyania. L'Ataülfet ataüllant amb ulls de mussol concupiscent l'abundós pitram-pitram d'una rossa exuberant -pensem que per mor d'un trauma mai no superada de quan era nadó, o potser per algun gen de reminiscència atàvica-; el Dalmau amb mirada de bat a bat, atenta, tot intentant comptabilitzar els pelets que mostrava per la part dretana de les diminutes calcetes aquella que més es movia; el tercer, al temps que esguardava, ara les dansaires, ara els altres dos, renegant pel dolor de l'ull de poll al dit garrí de la cama esquerre.I vet aquí que, de sobte, a l'Altramús, mentre se li unfla la cacaua -ignorem exactament exactament la causa-li ve a la memòria l'ermita mig derruïda -abans mesquita, en temps antics-, l'estranya finestra d'ull de bou del cor, la imatge a sobre d'un crucificat, i la inscripció a sota en idioma estrany: “Ojo al Cristo, que es de plata”.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.