Detall intervenció

Intercanvi

Intervenció de: aleshores | 23-03-2023

Aquí, llegint “La Dona Justa” de Sándor Marai. Porto un més llegint-la. No vaig pas depressa. Llegeixo per auto obligació com es diu en el llibre. Però sempre hi ha alguna cosa interessant en el que llegeixes. Avui: …”practicaran un forat enorme a la Terra i l’ompliran de bombes atòmiques, i aleshores l’individu amb ulleres que ara ès president [devia ser Truman?] s’hi ficarà d’amagat amb un llumí encès, encendrà la metxa d’una de les bombes i ho farå volar tot. Quant sents això, et dius que són bajanades. Però jo ja no em ric de res. He vist moltes coses que poc abans semblaven absurdes i que de sobre es feien realitat.”
El llibre no me l’he comprat el vaig canviar en un intercanvi (de llibres) a l’escala a cegues, per l’obra de teatre de Joyce, Exhiliats. Qui llegeix tot això sinó està tocat del bolet?
Vaig acceptar l’intercanvi i agafar el de Marai, perquè aquí, Llibre havia recomanat l’autor. Primer vaig deixar-hi “La Sega” de Domínguez, amb el desig que el tema maquis interessès, però allá s’estava el llibre sense que ningú l’agafés. Tot va ser deixar el de Joyce (un embolic a quatre bandes) publicat per Adesiara, i no va durar ni mig dia.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.