Detall intervenció

Gràcies per la teva resposta

Intervenció de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 18-01-2021

Benvolgut Jam, nosaltres no som els encarregats de validar els relats, així és que no serà la gent del concurs qui coarti la publicació de cap relat, ja que no tenim accés al sistema de validacions. Sols podem publicar en el nostre perfil i esperem que la pàgina els pengi, com a qualsevol altre relataire.

Sols dir-te que els darrers dos anys hem estat afegint comentaris del jurat en alguns dels relats a concurs publicats a la pàgina, no a tots. Sempre ho fem amb la sana intenció de mostrar encerts o errades millorables. Afegir que el jurat que ens deixa els seus comentaris del relat no sap a qui està valorant, rep els relats en un arxiu amb els títols i els microrelats.
Si algun dia vols ser jurat, t'esperem amb els braços oberts.

Tu pots saber qui coordina el concurs, és una informació pública que l'ARC no amaga. Tu saps amb qui pots estar parlant, nosaltres no tenim ni idea de qui ets, i ara potser sí que voldríem saber-ho, en principi per poder dirigir-nos a algú en concret, no a un pseudònim, i fer que algú del concurs se't dirigeixi en persona.


Ens sembla molt bé que vulguis defensar a un relataire davant d'allò que tu vas valorar com ofensiu, però que no ho era. Et podem assegurar que la persona que va fer aquell comentari ha estat fins fa quatre dies i durant més de quaranta anys, professor de català.
A tots ens agraden els comentaris, però a Relats hi ha una certa afició a donar valoració elevada a relats que no s'ho mereixen, i això no ho fan els amics, no confonguem les coses. Els amics t'ajuden a créixer, i com tu ets un dels relataires en actiu més antics, ja deus saber de què et parlo.

Disculpa si trobes alguna falta, o errada, d'ortografia, escriure sense gaire revisió porta a tenir-ne.


Comissió Concurs ARC de microrelats


Respostes

  • Taquem el tema
    AssociacioRelataires | 20/01/2021 a les 12:20
    Des de l'Associació estem força contents amb la dinàmica del concurs, que fa onze anys que s'organitza amb èxit.

    Preferim que la Comissió del Concurs i tu Jam Malson, tanqueu aquest mal entès. Per la bona marxa de tots, serà millor que oblidem el tema, que no ajuda a cap part. Seria molt trist que per un parell de comentaris es tirés per terra tot el treball d'onze anys de bona tasca.

    Tots estem en defensa de la llengua escrita, i amb més o menys encert, mirem de defensar-la. Hem de remar tots en la mateixa direcció. I si un rem s'espatlla, cal adobar-lo, amb un rem menys no tirem millor.

    Esperem que tot hagi quedat en això, un mal entès.



    Associació de Relataires en Català

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.