Detall intervenció

DESAPARICIONS DEL FÒRUM - FEM-HO SEGUR

Intervenció de: AssociacioRelataires | 23-02-2021

Combatre els atacs indesitjables fa que el nostre mantenidor esborri accidentalment algunes aportacions al fòrum. Algunes vegades pot recuperar-les, i altres no, per què no han quedat guardades a la còpia de seguretat del dia.

Ho lamenta la gent d'Omatech, però ja fan molta feina esborrant coses que no veiem, o que les veiem escrites i desaparèixer tot seguit.

La nostra recomanació de posts com els gramaticals de la brins, que tant ens ajuden a tots, és que ens fem nosaltres una còpia i la guardem en el nostre ordinador, i si l'esborren per "motius de seguretat", es pugui tornar a penjar.

Des de l'Associació poca cosa més podem fer, si la pàgina fos de pagament, no tindria la mateixa força de protegir la cultura que defensem entre tots, que és la nostra llengua. Aquesta pàgina és un petit llac de cultura popular que de mica en mica van desapareixent. Defensem-la i tinguem paciència, no podem oferir res més, ara com ara.


Respostes

  • Tingueu en copte aquest paraules
    Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 24/02/2021 a les 09:45
    Que la Homo Insciens ha deixat a la brins en el post del complement directe.
    Amb això podem recuperar entrades esborrades. Imagino que en kefas va fer alguna cosa similar per recuperar el nano anterior.

    Si us desapareixen fils del fòrum, en la pàgina de cada un dels autors, hi ha al final de tot "últimes intervencions de l'autor en el fòrum", i des d'allà es pot accedir al fil encara que hagi estat eliminat l'enllaç del fòrum. No sé si m'he explicat. Espero que et serveixi...

    Homo Insciens



    Salut i cuideu-vos

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.