Detall intervenció

Bona vesprada, relataires!

Intervenció de: Joan Colom | 02-03-2023

Igual que va fer Prou bé el vuit de febrer, amb motiu dels seus 100 relats, em permeto compartir amb vosaltres la joia de celebrar-ne els 200 amb la publicació del microrelat "LA SORT I LA FORTUNA". I ho faig amb la paraula "vesprada", utilitzada pels valencians i que trobo més bonica que "tarda". Com també diu Prou bé: amb total cordialitat.


Respostes

  • RE: Bona vesprada, relataires!
    Fidel Català | 02/03/2023 a les 19:18
    A casa nostra (al poble) en diem migdia fins que ja es fa tard, i si cal afegir més concreció, diem, al migdia, en acabat de dinar, o, abans del vespre!
    Més tard, quan el sol va de baixada, és quan en diem el vespre, i més tard la nit, quan ja anem cap a dormir la gent més granada.

    I afegiré que amb els amics valencians, que sí, que tinc amics, home! Quan els sento acomiadar-se dient "bona vesprada" sempre m'ha semblat una manera molt bonica de dir-ho. Una expressió molt autèntica i sona més sincera que no pas tarda, que sembla que vas tard, osti!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.