Detall intervenció

AVIS PER A NOUS RELATAIRES DINS DEL CONCURS ARC DE MICRORELATS

Intervenció de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 11-02-2021

Amb la finalitat d'evitar comportaments no desitjats, que ja estan previstos en el punt sisè de les bases del concurs, que diu:
6. Un/a mateix autor/a pot participar en totes les convocatòries mensuals; però únicament amb un relat per mes. S'entén, per participant, una sola persona física. En cas que un/a autor/a enviï més d'un relat en una mateixa convocatòria mensual, sigui amb el mateix pseudònim o amb més d'un, es desqualificaran totes les seves obres d'aquell mes. També, si es detectés, que un autor/a s'ha presentat amb diversos nicks o pseudònims, quedaria automàticament desqualificat/da del concurs.

És per això que d'ara endavant, tots els nous relataires o aquells que es donin d'alta durant el concurs, han d'enviar al correu del concurs les seves dades personals. Aquells relataires novells que no compleixin aquesta norma no podran optar a ser finalistes en el concurs.
La comissió del concurs enviarà comentaris sol·licitant aquestes dades, dins del relat publicat, a aquells autors que creguin oportú, la seva obligada resposta els permetrà participar.

Gràcies per la vostra comprensió.


Comissió XI Concurs ARC de microrelats


Respostes

  • RE: AVIS PER A NOUS RELATAIRES DINS DEL CONCURS ARC DE MICRORELATS
    Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 11/02/2021 a les 10:36
    El correu del concurs surt a les bases, però per qualsevol dubte és aquest:

    concursos.arc@gmail.com
    • RE: RE: AVIS PER A NOUS RELATAIRES DINS DEL CONCURS ARC DE MICRORELATS
      brins | 20/03/2021 a les 18:55
      La-dona-de-la-m-scara

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.