Detall intervenció

APUNTS SOBRE LES BASES DEL XII CONCURS ARC DE MICRORELATS

Intervenció de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 21-10-2021

Això mateix ho he escrit en una aportació del fòrum a les bases del concurs que vam penjar l'altre dia, però ho repeteixo aquí per fer-ho més clar.

No sé si cal dir-ho, però no es coartarà la creativitat per formes de gènere. A les bases no ho vam escriure en els dos gèneres, per no complicar-ne la lectura.

Els diversos gèneres que ens envolten seran ben rebuts (i en podeu inventar de nous, si voleu i sempre que sigui raonable), sols cal tenir en compte que un microrelat és una història única, però que pot conviure en un cosmos, univers, particular i revisitat, però ha de quedar prou clar que els relats a concurs d'un mateix autor no poden encadenar-se com si fossin la mateixa història.

Més endavant us enllaçarem a pàgines on s'explica què és un microrelat i diverses maneres d’encarar-ho. Però partim del lema de les bases:

(Els microrelats) No poden ser una escena d'alguna cosa més gran o no tenir final. Un microrelat és un gènere amb característiques específiques, no és tampoc un assaig, una anècdota o un acudit.


Esperem el vostre enginy relataire.

I tampoc no cal centrar els personatges en una colla en concret, no us compliqueu la vida, expliqueu el personatge, la figura que us proposem (i en qualsevol gènere, inclòs el no humà), dins o fora d'una colla. Serà el total dels relats els qui ens faran veure el conjunt dels finalistes dins d'una colla.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.