Detall intervenció

ALGUNES DADES DEL CONCURS

Intervenció de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 22-05-2023

Ja sabem que hi ha algun relataire que no veu les intencions del concurs, però una de ben clara és la de guanyar relataires, i aquest curs s'han afegit quaranta (40) nous relataires a la pàgina, que han passat pel concurs i alguns s'han quedat i tenen altres relats fora del concurs. Això des de novembre fins ara.

S'han rebut 109 relats per correu, de seixanta autors diferents, i alguns han passat a ser dels quaranta nous relataires.

Entre relataires, nous, vells i els que sols han enviat relat per correu i que ara ja coneixen la pàgina i ves a saber si algun dia es fan dels nostres, són 148 participants únics. Cal dir que l'any passat van ser 90, potser això dona una idea de com augmenta el coneixement de la nostra pàgina. I del concurs, està clar!

La mitjana de relats aquest any és de 68 relats mensuals, el curs anterior no arribava a cinquanta. I dins d'aquesta dada, una que fa goig és que hem acceptat a concurs 477 relats en aquests set mesos de concurs.

Tot això és en benefici de la pàgina, ja que hi ha gent jove que ara està publicant relats i poemes, cosa que feia anys s'havia aturat força. Si ens renoven la pàgina aquest estiu, això pot ser una nova vida per a Relats en Català, i tots nosaltres en tindrem part de complicitat.
Deixarà d'existir el fòrum i tindrem noves eines de treball, de com farem les coses i com gestionarem el concurs número 14. Sembla que serà com tornar als orígens de la pàgina, quan això era un oasi de coneixement, de compartir lletres. I serà l'any vinent que de tot això farà vint anys que va començar. Preparem-nos a celebrar aquest 20 aniversari de Relats en Català.
Que soni la música de violins,que no estem tan malament!


Associació de Relataires en Català - Relats en Català


Respostes

 • RE: ALGUNES DADES DEL CONCURS
  Prou bé | 22/05/2023 a les 14:48
  Sempre he pensat que havia tingut molta sort quan vaig descobrir RC (vegeu el meu primer relat Jardiners fidels!).
  Tot aquest temps m'ha servit per aprendre molt, compartir i gaudir llegint i escrivint!
  Agraeixo a qui des de sempre teniu cura de tot, contesteu dubtes i ajudeu quan fa falta. Ara, a més a més, impulseu la remodelació de la pàgina! Una feinada voluntària i voluntariosa al servei de la nostra llengua! Enhorabona per aquests vint anys i pels propers anys ad infinitum!
  Amb total cordialitat
 • ALGUNES DADES DEL CONCURS
  Cesca | 22/05/2023 a les 20:14
  Gràcies per una feina tan ben feta. Gestionar una pàgina amb tantes entrades no és gens fàcil.
  Endavant! Aquí estarem!

 • RE: ALGUNES DADES DEL CONCURS
  Ness | 23/05/2023 a les 15:16
  Felicitats per la feina ben feta! A punt per celebrar els 20 anys i molts més!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.