Detall intervenció

Acariment. Pels qui han comentat el poema Renegar

Intervenció de: Atlantis | 03-12-2022

El contingut de les poesies.
Aquest aclariment ve arrel de l’últim poema que he escrit: Renegar. Volia ser un clam de protesta per tot allò que no m’agrada. No vol dir que vegi la vida tan negativament com ho expresso. Per sort sé i he viscut coses boniques. I les visc encara.
Quan comentem un poema tendim a identificar allò escrit amb allò que el poeta-persona sent en aquell moment. Però hi ha el jo-poètic i així que qui escriu en un relat de crims no és un assassí, el que escriu en poesia de l’horror de la vida no és necessàriament un pessimista.
Evidentment s’expressen idees, sensacions, pensaments...que un ha tingut o ha vist en els altres.
No sé si això serveix per aclarir algunes coses
Gràcies a tots i totes els que m'heu comentat.


Respostes

  • RE: Acariment. Pels qui han comentat el poema Renegar
    Prou bé | 03/12/2022 a les 12:19
    Gràcies Atlàntis, no només per aclarir que no és un reflex fidedigne de com et senties en escriure-ho, sinó també per les explicacions del jo poètic, que jo, que no en sé d'escriure poesia, agraeixo sempre un comentari d'aquestes característiques.
    (Ja sé que últimament, en això d'escriure poemes, he millorat)
    Amb total cordialitat
  • RE: Acariment. Pels qui han comentat el poema Renegar
    Rosa Gubau | 04/12/2022 a les 06:21
    Hola Atlantis, estic d'acord amb el que dius, en general tenim aquesta tendència, identifiquem al protagonista del relat amb l'escriptor, i sovint no és així, suposo que a tots en ha passat. Cal tenir-ho en compte. Bona puntualització.

    Cordialment. Rosa.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.