Sergi Capel

2 Relats, 6 Comentaris
696 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Estudiant de Llengua i Literatura Catalanes a estones, a Girona i a casa. Deixo anar els meus relats, els quals vaig començar l'abril del 2020, i alhora representen el meu món amb referències al món real (paraules, maneres de ser, sentiments, llengua i literatura). La narrativa em permet fer el que vulgui, amb qui vulgui, on vulgui i quan vulgui, de manera que alguns relats presenten un humor absurd; en canvi, hi ha d'altres que representen una narrativa més correcte o seriosa. En definitiva, la meva manera de pensar i ser reflectida en paraules.

Contacte: sergicapel99@gmail.com

Últims relats de Sergi Capel

  • 'Semblar' i 'Ser'

    Sergi Capel - 23-06-2021 - 281 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 3 minuts

    Breu relat, el qual critica la manera d'actuar de diverses persones a la societat. Tanmateix, se'n fot de la literatura medieval, perquè sí. més

  • L'estiu

    Sergi Capel - 20-04-2021 - 415 Lectures - 4 comentaris
    Temps estimat: 2 minuts

    Breu relat que descriu a través de l'Aurora i la veu narrativa en primera persona dos estius: el primer representa el passat; el segon, el present, el qual està caracteritzat per la mort dels bons moments i la foscor que provoca una gran pena. Finalment, els dos estius moren per començar una nova més

Últims comentaris de l'autor

  • Sergi Capel | 21-01-2021

    Hola Laura,

    ja em diràs si els ha agradat als teus alumnes. Gràcies!

  • Sergi Capel | 19-01-2021

    Hola, Laura,

    sóc en Sergi Capel, la persona que ha escrit el relat "En Subjecte i les categories lèxiques". Em fa molt feliç llegir el teu comentari anterior, sembla que t'ha agradat. No soc filòleg, encara que m'agradaria ser-ho. Només soc un estudiant de tercer de llengua i literatura catalanes a la UdG, i no fa gaire que escric. Tinc més relats que van en la línia de l'absurd, però sempre escric pensant en aspectes (conductes d'algunes persones, per exemple) que formen part de la nostra societat.

    Em sembla perfecte que comentis el meu relat a les teves classes citant-me, encara que ningú em coneix. Només per curiositat, si m'ho permets, clar: a quin curs (o cursos) ho vols ensenyar?

    Perdona si he marcat el teu comentari com a "ofensiu", ja que no sé molt bé com funciona la pàgina. No era la meva intenció.

    Moltes gràcies.

    Sergi Capel