Cercador

Tots els relats de unicorn_blanc_del_bosc

l´Autor

Foto de perfil de unicorn_blanc_del_bosc

unicorn_blanc_del_bosc

23 Relats

104 Comentaris

6544 Lectures

Valoració de l'autor: 9.41

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles). Fora de Relats en Català puc utilitzar altres pseudònims.

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però, aparentment no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

¿Voleu comprar-vos el meu llibre de filosofia "El pacte social"? En cas afirmatiu (en cas negatiu, es respecta l’omissió de decisió) registreu-vos a Bubok, registreu-vos-hi, i aneu a la web següent: https://www.bubok.es/libros/255037/El-Pacte-Social.

Que vagi bé!!!

Autors preferits de l'autor

Foto de perfil de Ània LlumFoto de perfil de Girona9Foto de perfil de Marina rpFoto de perfil de Mercé Estrela TenaFoto de perfil de Magda  Garcia Foto de perfil de VikingFoto de perfil de IonaFoto de perfil de Solsona BotFoto de perfil de estinclellsFoto de perfil de vadevituFoto de perfil de Homo insciensFoto de perfil de NessFoto de perfil de PERLA DE VELLUTFoto de perfil de MIDABAFoto de perfil de Neus Marín CupullFoto de perfil de Joan ColomFoto de perfil de kefasFoto de perfil de PallarsFoto de perfil de Noia TargarinaFoto de perfil de Canela finaFoto de perfil de Carme_Foto de perfil de Concurs ARC de microrelats a la RàdioFoto de perfil de montserrat vilaró berenguerFoto de perfil de Lluís BerenguerFoto de perfil de AtlantisFoto de perfil de Nola  GurneyFoto de perfil de Sebastià ClimentFoto de perfil de Fidel CatalàFoto de perfil de brinsFoto de perfil de GrocdefocFoto de perfil de Llorenç GarciaFoto de perfil de CarolinaFoto de perfil de Joan G. PonsFoto de perfil de eumolpFoto de perfil de ArbequinaFoto de perfil de SrGarciaFoto de perfil de azadi