Cercador

Tots els relats de Autobahn

  • Les dones no es fan palles

    Autobahn - 18-02-2008 - 1927 Lectures - 11 comentaris
    Temps estimat: 5 minuts

    Les dones, al contrari del que diu un enigmàtic i popular poemet penjat a RC, que jo, personalment-digueu-me curtet-, no acabo d'entendre, no es fan palles. No vull que em malinterpreteu; haig d'aclarir que els homes tampoc. Però dones i homes no, no és fan palles com tampoc es fan pilotetes de goma, pluja divina, ni pinyols d'albercoc. Si es fan alguna cosa és fan cendra. Cendra i res més. (Relat amb comentari de l'editor inclós) més

  • Ja tinc relat publicat, visca!

    Autobahn - 06-02-2008 - 1716 Lectures - 16 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    Ja tinc relat publicat, visca! Ja puc dir que sóc autor! Wow! (així, en anglès, que fa més idiota) Ja puc criticar a tothom, sense que em puguin dir que perquè no em dedico a escriure en lloc de tocar la pera! Que guay! (així, en castellà tristíssim, perquè en català aquesta paraula em faria mal de cor) més

l´Autor

Foto de perfil de Autobahn

Autobahn

2 Relats

27 Comentaris

3643 Lectures

Valoració de l'autor: 7.78

Biografia:
Ep, no us prengueu seriosament aquest personatge!
El vaig inventar -ja fa un grapat de mesos- només per a les participacions del fòrum. Al començament no volia que pretenia que fos ni autor, pobret. Amb el temps, però, he decidit de fer-li publicar aquesta tontada perquè, com a mínim, sembli que ha escrit alguna cosa (cal que es pensi que es com els demés, al criatura).
En realitat, sóc en Florenci Salesas i Pla i si voleu llegir relats meus de debò -potser terribles però fets sense màscara- són aquí, a RC, sota aquest nom.
Moltes gràcies per la gresca general -tots els que heu deixat algun comentari, demostreu tenir un excel·lent sentit de l'humor- i als qui hagi provocat alguna confusió, els hi demano, si us plau, les meves més sinceres excuses :)