Yh Khona

Un relat de: touchyourbottom
-Les teves cartes perfumades al final em feien venir arcades. I el mots com de mel de color fanal de cap al tard quan els de la brigada permeten que s'engegin. Enllumenat públic.

Aquella relació que estava tallant havia estat amor arxiromàntic. Una ficció. Un malson occidental. La bellesa havia esdevingut inespecial.

-Ara m'adono que no eres tu, sinó el que havies après dins un engranatge que fa fàstic.

Ella, Yh Khona -com es feia dir- el sentia parlar com qui sent ploure. Es mirava les ungles de porcellana i passava una mà pel jersei de llana fet a mà per una dona pobra a qui havia pagat menys del que calia i si hagués pogut encara menys.


-Estimava una il·lusió mediocre i egoïca.

La Yh Khona va començar a fumar, encara callada. Pensava en com plorar, però cap llàgrima volia aparèixer. On trobar com? Li era impossible obrir el mòbil i buscar-ho a 'Best beloved Fèmines'.

-Bé...-va començar a parlar-...eeerrr....com et deies?

Ell es va aixecar, dolgut per la pròpia estupidesa. I va marxar, com una ànima en pena paradoxalment profundament alliberada. Un somriure inesperat va dibuixar-se-li al rostre, en un no res. Amb tot, li va fer ràbia girar-se i donar-li les gràcies per la presa de consciència. Però es va tombar i li va dirigir una mirada, un silenci analític que fos ple de paraules tan clares que ella, dins el món on vivia, captés. Qui sap si l'ajudaria a guarir-se.

Doncs no. Era encara al banc, sota una acàcia de plàstic, amb el gos de fashiongree amb extensions de cabells de dones índies...i estava lligant amb un sexy encarregat forestal que li acabava de comentar que quin perfum més embriagador. I ella li havia demanat l'adreça...per unes cartes úniques que el farien estar al cel. Com sempre feia, al cap i a la fi i a la fi i al cap.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de touchyourbottom

touchyourbottom

284 Relats

131 Comentaris

83543 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
"-No m'ha conegut!
-Això és que mai t'havia vist"

"En el moment de morir estava disposada a estimar"

(del film francès 'L'hérisson', que no és un film suprem, però en vaig extreure això).