wallstreet

Un relat de: aleshores
Wallstreet

De portes endins era temible, despietat, exigia el seu àpat sanguinari a les hores, sense excusa. Així era wallstreet. Però de portes en fora apareixia com un ser net, eficaç, necessari i benefactor en el fons, malgrat el seu egoisme. Era aquets egoisme curiosament, allò que el feia a ulls de molts sinó angelical i idíl•lic, si com a mínim realista i assenyat,... bo en el fons, per al conjunt.
N'hi havia que no creien en ell però eren quatre descontents i impotents, gairebé diríem criminals o, en el fons, manifestament terroristes.
Havia arribat a fer creure que tothom podia ocupar el seu lloc si s'hi esforçava i tenia les qualitats precises, atorgades per deu, de determinació i intel•ligència, i que només els envejosos o els febles remugaven davant dels triomfadors. Fins i tot els contestaris s'ho havien arribat a empassar a força de repetir-ho a tort i a dret.
De primer actuava amb certa finor i cautela, fent-se passar per supremament bo, però un cop es desfeia dels seus enemics ja no li calia i començava a mostrar-se més i més cruel, indiferent al dolor i despreocupat, culpant a les víctimes. Com en el fons havia estat sempre.
Els seus tentacles havien ja corromput la societat, vigilava a totes les persones fossin adeptes o disconformes i subornava a qui calgués.
Si la gent ho hagués, sisquera sospitat, l'hauria fer fora, més ell utilitzava tots els arts de l'engany i anestesiava amb els seus entreteniments, tipus videojoc, a tothom que pogués denunciar-lo.
Hi havia però un xicot, amb problemes d’identitat sexual, sí, un perdedor diríem també, a ulls de la majoria, però, una persona de cap a peus, que inversemblantment treballava, arrossegant-se, a la sala de màquines de wallstreet. No sense dubtes el nostre contra heroi - aquí l’anomenarem mamaning - un dia que ho veia tot negre va passar les dades fefaents de l'actitud "destroyer" del tal walli al seu amic wikiassange, un ser ros de la mitologia nòrdica del que es deia sense fonament que perseguia a les sueques i que tenia per missió difondre la veritat. A renoi! Com es va posar el tal walli! No volia pas que el coneguessin com era! El podien acabar despatxant!
Fet una fúria va fer tancar al nostre xicot/a durant mesos i mesos despullat i amb la llum de la cel•la oberta dia i nit a una presó a la illa de Cuba, tot sol, sense cubanes ni cubanos que li cantessin. I després li va fotre cadena perpètua, però com era de raça blanca, no li va fer cap tortura legal i es va lliurar també de que se li fes un Gadafi perquè hauria mort i amb cara de babau.
Així era wallestreet! Al wikiassange li van muntar un "pollo" a Escandinàvia que encara li fa venir força tos.
Alguns estem esperant amb delit al valent - especialment si és una tortuga ninja, no importa quina d’elles: Leonardo, Donatello, Raphael o michelangelo – que, com a la fi de cada compte, faci que el wallstreet caigui per un barranc, víctima, això sí, del seu propi desfici acumulador, i ens expliqui a tots la veritat, la font de tots els mals.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer