Vomitar

Un relat de: Mar
De vegades necessitem vomitar, o dibuixar o bé escriure: és part del joc. Perquè no oblidis que la vida és "només" això: un joc.

Es tracta de fer coses i de deixar que passin. No només de pensar-les. Aquesta última part és la més breu, però la més potent. Vés amb compte no t'estanquis.

Si estàs a un lloc on no vols estar, és per alguna raó. No et martiritzis dient-te: "he sigut jo mateix qui m'he dut fins aquí". És ben cert que ets tu el responsable de la teva situació, però t'asseguro que n'has d'aprendre TU, alguna cosa.

No donis mai res per suposat. Que no t'espantin les sorpreses. Tot ocorre per algun motiu.

Aprèn a dominar-te: ets el més poderós que tens...Sense presses, acceptant-te. Tu ets qui millor et comprendràs en aquesta vida...i amb qui millor estaràs. I tu també ets la resta. Però ara ets aquí. El que tens a les teves mans és un bocí del Tot, per a fer-ne una obra d'art.

Escolta't. Creu en tu. Ets TU el responsable del teu bocí de Vida. Els altres del seu.
Podràs ajudar-te amb d'altres, però t'asseguro que ocupant-te de tu en tens més que suficient per a tota una vida.

I si decideixes quedar-t'hi una estona més, fes el favor, que sigui per a gaudir-te, apassionar-te, entregar-te...Sempre des del teu bocí de món.




Si ets aquí, t'asseguro que ets una petita llum. Deixa-la que sigui ella qui parli i protegeix-la...Acompanya-la i protegeix-la, que ella acompanyarà i protegirà moltes altres.

La veritat no té paraules, ni és cap idea...
Li'n diuen de moltes maneres, i per això hom i ningú té raó. Però mai, mai, mai dubtis de tu: tots sempre tenim la raó.

No hem vingut a trobar res La veritat ja és aquí, en tot i en tots. No té sentit buscar-la. Encara que no la percebis amb els sentits, deixa't emportar per ella. Ella ho és Tot.






De mi per a mi mateixa: per a tu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer