Voluntat fatalista

Un relat de: Bonhomia

Vaig pel carrer, mirant al meu voltant, i només veig rostres buits de vida. Serà la meva psicologia fatalista? ... En altres temps havia sigut feliç i m'era indiferent buscar en aquests rostres, també buits de vida, un sentit. Temps en que jo era un entusiasta de la vida, però de la meva vida, que m'alçava per sobre de tot sense necessitat de res. Ara passo moments bons i moments dolents, una mena de bipolaritat, però... resto esperant temps bons i una evolució. Aquesta hi és, però és massa lenta, i socialment no em sento satisfet. A més, per principi meu ( actual ) nego la sociabilitat com a forma de positivitat. Potser algú pensa que sóc molt egoïsta o pensa: "I no t'has fixat si el teu rostre és el que està buit de vida?". D'aquesta manera, interiorment i exteriorment, es pot comprendre el meu drama.
Però si, ara sóc en general fatalista, no em sento realitzat. I menys en aquest món, que "també" és egoïsta i ja no parlo de situacions extremes per no dramatitzar més. Però... què és el que ens porta a no sentir-nos realitzats i a contaminar el món amb la tragèdia de l'odi que provoca tan exagerat desencant? Perque jo no ho sé.
I la voluntat d'ajudar a altres persones, no és un síntoma fals de la nostra hipocresia, o sigui que... no és una voluntat fingida?
Potser sóc molt fatalista, però... és com em sento en aquest moment. Crec en altres possibilitats molt millors, perdoneu la meva osadia d'acometre contra la bona volutat de la humanitat, però així i ara veig jo el món.

Comentaris

  • Difícil,[Ofensiu]
    ESTEL | 16-09-2008 | Valoració: 10

    jo també crec en la voluntat del altres, però no hi ha dubte que som egoistes i de vegades quan estem bé potser en sobra la resta.
    Mira jo fa poc tenia necessitat de comprensió, d´afecte, tenia necessitat de plorar amb algú, però no vaig coincidir ni vaig veure el moment i m´ho vaig empassar jo sola, perquè total no era res, simplement pors i ansietats.
    Vaig pensar en una época d´una persona què pels seus problemes es penjava una mica de mi(pot ser perquè no sabia sortir-se tota sola) i em vaig retirar una mica perquè tenia por de què depengués de mi i com sempre he pensat què ha de ser un el que ha de tirar cap endevant...i em va fer pena pensar que a lo millor vaig ser egoista, però en fi
    De vegades penso que tant de bó seria muntar un club i fer terapia de grup i plorar, riure i parlar.... però de vegades potser acudiria un sol també

    un petó fort

  • Sergi no dubtis[Ofensiu]
    - | 31-08-2008

    que la bona voluntat existeix. Però és un sentiment, i els sentiments rarament es presenten diàfans, més aviat tendeixen a barrejar-se, es solapen els uns als altres, la mescla resultant pot aparèixer confusa, i per això, de vegades, no s'expressen amb la nitidesa que caldria, sovint ni a nosaltres mateixos.
    La sociabilitat que negues, i que amb aquests escrits desmenteixes, és necessària i saludable, i és el millor camí per arribar a saber (o si més no a intuir), què s'hi cou en el cor de cadascú.
    I seguint en aquest context et diré que crec que el que tu en dius odi, no és sinó una d'aquestes barreges, i si l'analitzes, segurament aconsegueixis esbrinar quins son en realitat els sentiments que s'hi amunteguen, per acabar semblant el que no és.

    Una abraçada

    Rosella

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514818 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.