Voldria volar

Un relat de: elteuperfum
Tancada en un cos que no et correspon, la teva ànima vol volar. Plores pels racons però mai et reveles , mai has expressat els teus sentiments, mai has plorat davan la gent. Fas creure que la teva vida és perfecta, vols evadir-te dels problemes que t'ofeguen però no trobes la sortida, tot és un simple cicle, necessites ajuda i ningú t'ofereix la mà. Després tot arriba al final, tota aquesta farsa es descobreix i tot perd el sentit, ets tu la boja, la que no fa res bé. Llavors ets tu qui no toca, ets tu la que t'equivoques, has perdut la vida jugant a un joc sense optar a cap premi, només per simple passió que un dia s'acabà. Portes una vida que no et mereixes i tot per mantenir una mentira. El teu cor diu que no pot ser tan dolent però saps de sobres que ja no hi ha res de bo. Et mou la por i el teu cant son els plors; veïns farts d'escoltar els teus crits, udols que surten del teu cos a causa del dolor. Al teu camí es creuà una espina que mai has pogut treuret o que mai t'han deixat. Somriures amargs, mascares a la foscor, balls sense cap música de fons, perds la vida i no fas res, sempre adaptan-te al que els demés volen. Sents un buit al teu interior però ningú fa res, trista llum que s'apaga entre els últims sospirs de por. Lluites i lluites però no pots reparar els danys, després, al final, tots s'arrepenteixen de no haver estat al teu costat però ja és massa tard. Val la pena tant d'esforç per no res?

Comentaris

  • Qüestió de temps[Ofensiu]
    Ainaga | 20-07-2011 | Valoració: 9

    Potser que l'únic que fagi falta sigui temps, temps per descansar, per plorar, per a que aquella espina que fa temps es va creuar en el teu camí cicatritzi i l'únic que deixi sigui una marca que et recordi els errors que no has de tornar a repetir o simplement només necessitis temps per collir forces per volar molt alt.
    Molt bon relat, deveres m'identifico molt
    un petó :)

  • Síííííííííííí !!![Ofensiu]
    Joan G. Pons | 17-07-2011 | Valoració: 10

    T'animo a volar amb l'ànima i el cos.... Cal fer-ho plegats. Costa aixecar el vol sense el cos i l'ànima. És una opinió.
    Volar és agafar perspectiva de les nostres realitats. Jo volo cada dia bastantes vegades. Pots volar !!!

  • Sé...[Ofensiu]
    AVERROIS | 16-07-2011 | Valoració: 10

    ...que ha de costat molt intentar ser el que no ets. La vida és prou dura perquè un tingui que fer un esforç adiccional. La vida dona moltes oportunitats i ens pensem que si ara fem el que realment hem de fer les portes es tencaran per sempre més, però no és així. Encara que sembli una tonteria dita tantes vegades, quan una porta es tanca una altra s'obra, per aixó un ha de ser tal com és i si els del teu voltant no ho comprenen...no són els que haurien d'estar al teu costat.
    Sempre és fàcil donar consells, un consell no canvia la teva vida, però pot fer que ho vegis d'una altra manera.
    Benvinguda/gut a relats en català.
    Una abraçada.

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

elteuperfum

4 Relats

7 Comentaris

3727 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60