Vocació

Un relat de: Carme_

Sempre m'han agradat els trens. De petit era un transport divertit i ja de jove vaig descobrir tot el seu potencial: et permet conèixer a persones força diferents i parlar amb elles per una estona, persones amb qui no coincidiries mai en un altre lloc. Trobo fascinant la gent, per això em vaig matricular a psicologia. Però la teoria em semblava avorrida, prefereixo el treball de camp, parlar amb diferents subjectes, analitzar els seus punts de vista, ajudar-los a explorar el seu propi món amb uns altres ulls. Finalment em vaig fer revisor de tren de mitja i llarga distància. En el meu recorregut pels vagons demanant els bitllets sé quins passatgers estaran més predisposats a tenir una conversa. Entre ells, trio els viatgers solitaris, me'ls emporto a la meva cabina, els convido a una copa, parlem. És trista la vida quan ningú et trobarà a faltar. Busco veure com reaccionen en situacions imprevistes, en moments extrems. Sap vostè que la cara té més de 40 músculs? Rient en movem molts però alguns només els activa el pànic. I jo ho tinc comprovat. A la cabina he habilitat un mecanisme d'apertura automàtica de la porta que s'obre a l'exterior que a la vegada dispara una càmera. Vol veure el meu àlbum de fotos? És realment fascinant.

Comentaris

  • Inquietant[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 21-12-2016 | Valoració: 10

    Caram, aquest paio m'ha ben enredat. Després de la primera lectura m'he quedat amb una cara de dir què? Però després de la segona l'envio al metge. Ara, com que ho has escrit amb aquesta naturalitat m'has ben enredat. Fantàstic! Carme, una forta abraçada i que passis un molt bon Nadal!

    Aleix

  • El teu, sí[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 20-12-2016

    El teu relat sí que és realment inquietant, Carme!
    Quan he començat a llegir-lo, pensava posar-te un comentari que digués: a mi també m'agrada viatjar en tren o alguna cosa semblant, però me'n desdic del tot.
    Gràcies pels teus comentaris al meu "L'estació"

l´Autor

Carme_

64 Relats

215 Comentaris

38995 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit / @PetitesHstories

Blog Petites Històries: http://petiteshistories.wordpress.com

Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEgOFs-D51izvxeP29Ccq0g