Visca Els Pets de Constantí!!!

Un relat de: Bonhomia

Estic escoltant Loquillo y Trogloditas: "Una banda de Rock&Roll español". S'acaba d'acabar el CD amb "Feo Fuerte y Formal", o sigui que em posaré Pearl Jam.

Ja ho he posat. "No Code". Ara sona la primera cançó: "Sometimes", que deu voler dir "A vegades", però no m'entero de res. Amb "Hail,hail" arranca la marxa. Sóc un altre cop amb els meus germans. És dilluns, però festa. No sé què fer i per això m'he posat a escriure. També perque ho necessitava. No sé què dir ni sobre què escriure. La meva habitació, tan blanca, l'hauria d'adornar. Ho faré. Se m'ha acabat el Gold Coast i ara començaré un L&M.

Ara comença "Smile", que és la meva cançó preferida del "No Code", de fet de tot el que han fet Pearl Jam. Em recorda molt la Lourdes. Jo, fa quasi deu anys, la tocava amb la guitarra a la plaça, però amb els acords i la lletra mal fets. Llavors era tot molt desfassat. Ara ha començat "Off he goes". No sé ni què vol dir el títol, però és, realment, molt agradable d'escoltar.
No tinc res per fer aquesta tarda, però espero no avorrir-me.
Ara sona "Perdut al mig de Sitges". Jo, que recordi, mai hi he estat. L'Ira ensuma les coses de l'habitació, però no puja al llit. S'ha assegut al terra còmodament... ara em mira... ara no. Sembla que senti curiositat per la música. "Terra-Billy". Em sembla que es queixen, amb aquesta cançó, miraré la lletra al llibret del CD. És clar, es queixen de les desavantatges que tenien ( i tenen ) a la seva terra. Trobo que al primer elapé és on li foten més canya a les lletres, i això a mi m'agrada. Però també tinc el "Fruïts sex" i m'encanta, encara que el meu preferit sigui el primer. Per cert, el primer no té nom. És simplement "Els Pets", d'Els Pets.

Visca Els Pets de Constantí!!! I visca la mare que els va parir!!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515014 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.