Vine amb mi

Un relat de: GiselaFV5
Si vols venir, vine. No molestes. Només xerrarem una estona mentre passegem tot travessant la fira. Mirarem les paradetes, amb il•lusió. Potser ens comprarem un gelat i tot. Només vull viure moments inoblidables amb tu. No cal que siguin grans moments, no cal que anem a llocs de luxe. Només vull gaudir dels petits moments, petits però grans alhora. A mi no em cal viure al límit per passar-m’ho bé, em conformo aprofitant cada moment de la vida quotidiana. I si és amb tu, no puc ser més feliç.

Sóc fàcil de complaure, oi? Doncs vine amb mi i fes-me content. Dona’m la mà, somriu i ja podem marxar. Anem, que ja és hora. Tan és si plou o si fa vent, sortirem al carrer com aquells a qui res els espanta. Sense por, farem realitat els nostres objectius fins que arribi el dia, el dia en que jo marxaré.

I tu, ets feliç? Vull que ho siguis, vull que et sentis com jo. Vull que visquem els millors moments de la nostra vida junts, que es facin eterns i que mai te n’oblidis perquè el dia que jo no hi seré, serà el que et quedarà. I quan jo no hi sigui, vull que els recordis, que somriguis i continuïs vivint moments impressionants, sigui sola o sigui amb algú altre. Jo no sóc gens gelós, quan jo marxi vull que comparteixis la teva vida amb un altre. Però vigila, ha de ser una bona persona, educada i comprensiva. Algú que t’entengui i et netegi les llàgrimes quan estiguis trista. Algú eficient, sensible i atent. El trobaràs? N’estic segur. Jo t’observaré des d’algun lloc i em sentiré satisfet si tu somrius. I algun dia, no sé ben bé quin, ja sigui llunyà o proper, t’ho asseguro i t’ho prometo, ens retrobarem i podrem estar junts de nou. Junts de nou, el dia que ens retrobarem en el cel...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de GiselaFV5

GiselaFV5

8 Relats

2 Comentaris

5880 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Gisela i vaig néixer el 5 de setembre de 1991 a Sant Fruitós de Bages. Vaig començar a escriure històries quan era molt petita, només per simple plaer. Després em vaig enganxar a la lectura i, quan tenia 14 o 15 anys vaig descobrir que volia ser escriptora d'una manera més professional. Des d'aleshores, a més d'escriure per plaer, també escric per aprendre i per acostar-me tant com pugui al meu objectiu. No sé si mai aconseguiré ser escriptora, només sé que no puc viure sense escriure.

Contacte:

giselafv5@gmail.com

http://prohibit-no-escriure.blogspot.com.es/